Voteaza povestile care te inspira in campania AVON – „125 de femei pentru schimbare”!

Timp de 3 luni, ai avut ocazia sa ne spui povestile lor. Ne-ai facut cunostinta cu femei remarcabile, care lupta pentru a-si transforma visele in realitate si datorita carora lumea devine pe zi ce trece un loc din ce in ce mai bun. Acele femei care, chiar daca nu sunt celebre, au un impact extraordinar in mediul in care traiesc si sunt o sursa de inspiratie pentru toti cei din jur. Iar pentru asta AVON, compania pentru femei, considera ca ele merita sa fie premiate!

Dupa ce timp de 3 luni ai putut nominaliza femeile deosebite pe care le cunosti, acum a venit momentul sa alegem povestile care ne-au inspirat si ne-au aratat ca frumusetea si puterea schimba doar in bine!

 Avon, Galeria povestilor

Intra pe site-ul www.avon125.ro si alege povestile favorite! Accesand Galeria povestilor, vei descoperi femei care au construit organizatii pentru a-si ajuta semenii sau pentru a schimba in bine mediul in care traiesc; vei intalni antreprenoare ambitioase, care-ti povestesc cum au reusit sa duca mai departe pasiunea si s-o transforme intr-o afacere de succes, ecologiste infocate, dar si designeri, stilisti, scriitoare, medici si exploratoare! Toate sunt povesti frumoase, care te fac sa zambesti gandului ca si tu poti schimba in bine viata ta si a celor din jur.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul campaniei, www.avon125.ro si sa apesi butonul „Imi place!' din dreptul preferatei tale! Votul se desfasoara in perioada 1 iulie – 15 august. Cele mai frumoase povesti si autoarele lor vor fi celebrate de AVON in luna septembrie, in cadrul unei mari gale de premiere!

Intregul regulament al campaniei este disponibil aici. Campania este sprijinita de TVR, o serie de personalitati ale televiziunii publice alaturandu-se initiativei: Marina Almasan, Ramona Avramescu, Malvina Cervenski, Livia Dila, Raluca Moianu, Irina Pacurariu si Iuliana Tudor. O serie de alte persoane publice sustin proiectul, printre acestea numarandu-se Daniela Nane si Alice Nastase.

De 125 de ani, Avon sarbatoreste schimbarea in bine in viata femeilor!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri