Vrei să aprinzi un grătar cât mai repede posibil? Aprinzătoarele instant pentru grill îți salvează timpul pierdut!

Te-ai săturat să te chinui cu aprinsul cărbunilor și vrei un grill încins cât mai repede? Încearcă gama profesională de aprinzătoare din oferta PEFOC care include pastile de aprins, bricheți ecologici și kit-uri complete de aprinzător foc pentru grătar cu cărbuni sau pentru aprinderea cu lemne pe cuptorul ceramic!

Pe lângă combustibilul de calitate, indiferent dacă vorbim despre grătare pe cărbuni, grătare pe lemne sau grill-uri, pentru un grătar încins perfect, vei avea nevoie și de o soluție de aprindere rapidă și eficientă. Noi îți oferim o gamă variată de aprinzătoare pentru focul din grătar grădină sau cuptor, fie că e pe lemne, pe cărbuni. Doar în cazul unui șemineu sau grătar gaz nu se folosește un aprinzător pentru ca acestea au integrat un sistem de aprindere prin scânteie. Ai la dispoziție pastile, bricheți, tablete, cărbuni, aprinzătoare electrice sau cuburi ecologice – toate pentru un gătit în aer liber sănătos și sigur, la prețuri foarte accesibile! 

Tablete de aprins focul tip chibrit

Tabletele de aprins focul tip chibrit sunt modul cel mai ușor și rapid pentru a aprinde focul. Sub formă de pachete mai mari sau mai mici, care vin în diverse cantități, acestea se aprind fără a fi nevoie de brichetă și ard intens pe o perioadă lungă de timp (chiar și pe ploaie sau când suflă puternic vântul). 

Cunoscute și sub denumirea de pastile pentru aprins grătarul, grație versatilității lor, tabletele sunt ideale și pentru aprinderea rapidă și sigură a focului în diverse focare, precum: șeminee pe lemne; șeminee pe peleți; în sobele tradiționale de acasă; grătare de grădină de tip BBQ; centralele pe lemne ori în cuptoare și alte dispozitive de gătit sau surse de încălzire pe combustibil solid.

Cum se utilizeaza tabletele pentru aprins grătarul sau focul dintr-un dispozitiv de încălzit?

Pasul 1 – în funcție de dimensiunea focului, așează una sau mai multe pastile de aprins pe verticală în camera de ardere sau deasupra grătarului rece.

Pasul 2 – clădește peste tableta de aprins focul o grămăjoara de așchii sau bucăți mai mici din lemn (așchiile de rășinoase precum ar fi bradul, sunt cele mai potrivite pentru aprins focul!). 

Pasul 3 – Pur și simplu aprinde tableta și asigură-te că focul arde controlat. În momentul în care flacăra este destul de consistentă și arderea este curată (fără fum), poți începe să adaugi bucățile de lemne mai mari pentru întețirea focului.

Aprinzătoarele de tip cub pentru aprins focul

Pe lângă tablete, un alt tip de material ideal pentru aprins focul sunt cuburile ecologice cu putere calorică mai mare. Grație design-ului compact, cuburile de aprins din oferta Gratar.RO își mențin arderea pentru și mai mult timp, facilitând aprinderea ușoară a combustibilului principal din focarul cu lemne, cărbuni sau alt material solid.

Disponibile în mai multe variante de cantități, cuburile pentru aprins sunt tăiate individual în formă de cub și sunt ușor de folosit. Aprinzătoarele de tip cub, gata tăiate pentru aprins focul din șeminee, sobe sau grătare, sunt ambalate în pungi din plastic cu sistem de resigilare după fiecare utilizare. Acest sistem previne uscarea cuburilor, dar le și ferește de umiditate.  
Accesând www.pefoc.ro la secțiunea dedicată ustensile grătar îți vei putea comanda și alte tipuri de consumabile pentru aprins grătarul, rapid și confortabil, la prețuri atente cu fiecare buzunar!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial