Wash&Go Flexi Volume

Coafura…iti urmeaza fiecare miscare

Ritmul vietii e din ce in ce mai alert? Ai tot mai putin timp pentru tine? Ei bine, macar pentru un singur lucru nu va mai trebui sa iti faci griji: de acum inainte, cu Wash&Go Flexi Volume, coafura… iti va urma fiecare miscare.

Noua colectie Wash&Go, cu formula Flexi-Volume, pastreaza volumul si flexibilitatea coafurii, indiferent de ritmul caruia trebuie sa ii faci fata zilnic. Formula Flexi-Volume actioneaza asupra fiecarui fir, mentinand volumul parului de la radacina, conferindu-i, in acelasi timp, flexibilitate.

Acum ai un aliat in plus pentru a trezi admiratia celor din jur: un par de invidiat. Pentru ca, indiferent de ritmul cotidian trepidant, coafura ta isi va pastra volumul flexibil. Alege oricare dintre cele 9 variante W&Go, in functie de nevoile parului tau, pentru a-i conferi un look irezistibil: Aloe, Jojoba, Herbal Cocktail, Classic Clean (1 in 1 si 2 in 1), Clear, Reviva, Fruity Power si Anti matreata.

Si, pentru ca Wash&Go tine pasul cu schimbarile, ambalajul produsului e in intregime restilizat, liniile fluide ale sticlei amintind de unduirile jucause ale buclelor tale.

Wash&Go cu formula Flexi Volume! Un par a carui suplete urmeaza cadenta miscarilor tale este un par fermecator, iar tu, cu siguranta, nu vei trece neobservata! Intra in ritmul flexibil Wash&Go si cucereste inimile tuturor in aceasta primavara!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice