Weleda intra pe piata din Romania, cu remedii si cosmetice naturale organice

Weleda, principalul producator mondial de remedii naturale si cosmetice naturale organice intra pe piata din Romania.

Produsele Weleda contin doar ingrediente naturale pure, atent selectate, toate materiile prime vegetale provenind din culturi biodinamice, biologic controlate sau din recoltare certificata din flora spontana.

Extractele din galbenele, musetel, mesteacan, migdale, citrice, lavanda, uleiuri din seminte si fructe coapte natural la soare, ceruri protectoare si uleiuri esentiale parfumate ale plantelor aromatice, sunt doar cateva dintre acestea.

Incepand cu achizitionarea materiilor prime, continuand cu producerea acestora si terminand cu livrarea produsului finit, cosmeticele naturale Weleda primesc o atentie deosebita.

De altfel, cerintele de calitate in privinta materiilor prime sunt la fel de ridicate precum cele utilizate in productia medicamentelor.

Numele Weleda reprezinta ingrijire completa a corpului, de cea mai inalta calitate.

Cele peste 90 de produse cosmetice Weleda sunt rezultatul a peste 85 ani de experienta in producerea cosmeticelor naturale.

Pentru inceput, Weleda va fi prezenta in Romania cu 23 de produse din urmatoarele game:

  • Gama Weleda baby: sampon, lotiuni, ulei de corp.
  • Gama de igiena orala: pasta, gel de dinti si apa de gura.
  • Gama de produse impotriva celulitei: scrub si ulei.
  • Gama de ingrijire a corpului: creme, lotiuni, uleiuri si deodorante.

Recunoscuta drept gama numarul 1 in lume pe piata de produse organice pentru ingrijirea bebelusilor, a femeilor insarcinate si a proaspetelor mamici, gama Weleda Baby nu contine substante sintetice pentru parfum, culoare sau conservare, nici materii prime pe baza de uleiuri minerale.

Dermatologic, prezinta o toleranta excelenta si, cel mai important, pot fi utilizate inca din prima zi de viata a bebelusului.

Produsele din gama Weleda sunt dezvoltate impreuna cu medici si farmacisti si sunt certificate de cele mai importante institutii europene si internationale pentru produse organice. In Romania, acestea vor fi distribuite prin retelele de farmacii si magazinele de produse bio.

Produsele se gasesc deja in farmaciile Dona si Remedio, magazinele MioBio si in centre pentru consilierea femeilor insarcinate, precum Active Center.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri