Wella SP

Inovatie intr-un nou ambalaj. Noul System Professional Care revolutioneaza ingrijirea parului. Noi formule de ingrijire in ambalaje premium.

Acum, SP CARE conteaza pe personalizarea si individualizarea solutiei de frumusete dedicata clientului.

Si se dezbraca de tot ce inseamana imitatie. Unicitatea devine un trend tot mai cautat.

SP a inteles aceasta tendinta si a tradus-o si in domeniul ingrijirii parului. Intr-o abordare singulara.

Noi formule si servicii exclusive pentru nevoile speciale ale fiecarui client.

Este pentru prima data cand un client poate experimenta in salon o experienta de ingrijire a parului cu adevarat personalizata, creata de stilist special pentru el.

Secretul din spatele personalizarii SP CARE? Cinci infuzii special gandite pentru a insoti mastile tratament SP. 5 infuzii care sa aduca cu sine beneficii suplimentare.

Cu aceste 5 noi solutii concentrate, stilistul poate combina doua tratamente diferite, creand un serviciu cu adevarat personalizat pentru clienta sa. Smoothen, Hydrate, Repair, Volumize si Color Saver.

Pentru par mai matasos, mai hidratat, mai sanatos, cu mai mult volum si cu o culoare mai stralucitoare.

Cu alte cuvinte, rezulta 35 de solutii singulare si personalizate in functie de fiecare tip de par si de rezultatele dorite.

Astfel, te vei bucura de o ingrijire cu adevarat dedicata/personalizata. Fara niciun fel de compromis. Parul tau va avea deopotriva volum si stralucire. Va fi reparat in profunzime si ii va fi redat aspectul matasos. Culoarea si hidratarea vor merge si ele in tandem.

Tratamentul SP inceput la salon poate fi continuat acasa. Incearca solutia personalizata gandita de System Professional!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice