#WellaSelfie.– un alt mod de a ajuta

 Wella Professionals a lansat un proiect fashion-caritabil – Wella-Unicef MAKING WAVES'.

Fă și tu valuri pe net și implică-te în acest proiect caritabil. Iată de e nevoie să faci:

Fă-ți un Selfie într-o ipostază care te inspiră. Apoi, nu ezita! Postează imaginea pe pagina ta de Facebook, cu hashtag-ul #WellaSelfie. Si ai numai de castigat. Atat tu, cat si copiii aflati sub obladuirea UNICEF.

Stiai ca Wella Professionals doneaza pentru fiecare Selfie postat cate 5€ si pentru fiecare ‘like’ primit, 1€? Asa ca, nu mai sta pe ganduri! Fii si tu alaturi de noi perioada 4-19 iunie 2014. Banii stransi vor utilizati pentru finantarea proiectului Wella-Unicef MAKING WAVES'.

 

Despre proiectul Making Waves':

 

Proiectul Making Waves fost lansat la nivel internațional în anul 2010, iar prima țară care a beneficiat de suportul Wella Professionals și Unicef a fostBrazilia. Absolvenți Selfie_WellaUnicef (5)ai centrului din Brazilia și-au găsit locuri de muncă în saloane sau chiar și-au deschis propriile saloane. Mai important decât atât, au devenit independenți din punct de vedere financiar, lucru ce le-a permis multora să-și îmbunătățească situația familială și să depășească pragul sărăciei. ÎnRomânia, primul Atelier de Formare Profesională a fost deschis la Focșani, în luna septembrie 2013. Ionuţ Căpăţână, unul dintre beneficiarii Atelierului deFormare de la Focșani ne-a împărtășit din experiența lui: „Vă spun cu mândrie că fac parte din următoarea generaţie de hairstilişti. Am ales să particip şi am vrut această meserie din dorinţa de a face omul să arate mai frumos! Este o mare oportunitate pentru noi. Suntem, cu toţii, foarte mulţumiţi, mentorii sunt foarte atenţi, ne învaţă fiecare pas care trebuie urmat pentru a face coafurile să arate…wow!!! Sunt multe de spus, dar vă invităm mai bine la faţa locului ca să vedeţi cu adevărat ce se face în acest Atelier.'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri