Wellness by Oriflame: frumusete din interior

Oriflame, binecunoscuta companie suedeza de produse cosmetice cu vanzare directa, prezinta produsele Wellness by Oriflame, o gama unica de suplimente nutritive dezvoltate pentru a te ajuta sa iti descoperi frumusetea din interior si de a-ti sustine starea generala de bine.

Gratie mostenirii sale suedeze, Oriflame a combinat intelepciunea naturii cu beneficiile descoperirilor stiintifice pentru a crea produse sigure si usor de folosit, care sa sprijine asimilarea de catre organism a nutientilor esentiali, sustinand frumusetea din interior.

Wellness by Oriflame: frumusete din interiorOriflame este o companie de produse cosmetice de o calitate dovedita in timpul celor peste 40 de ani de la infiintare. Folosindu-si experienta si forta de cercetare, Oriflame a dezvoltat, pe langa gamele de succes de produse cosmetice si de ingrijire a pielii, gama Wellness, abordand complet ideea de program de infrumusetare.

Produsele Wellness au fost create pentru a sustine frumusetea din interior, prin intermediul suplimentelor nutritive, care pot fi integrate cu usurinta in programul zilnic de ingrijire. Formulate si dezvoltate in Suedia, aceasta gama inovatoare este rezultatul celor mai avansate descoperiri stiintifice, recunoscuta pe plan international de oameni de stiinta si consultanti medicali.

Wellness by Oriflame inseamna suplimente nutritive combinate cu un stil de viata sanatos, pornind de la sfaturile expertilor Oriflame.

Portofoliul Wellness ofera doua mari categorii de produse: Shake-uri pentru o nutritie naturala completa, destinate persoanelor care vor sa slabeasca sau celor care doresc sa isi mentina silueta, precum si Pachetele Wellness, pentru femei si pentru barbati, care ofera cantitatea optima de vitamine, minerale si alte substante nutritive ce raspund nevoilor specifice ale organismului feminin sau masculin.

Shake-ul pentru o nutritie naturala completa este rezultatul a peste 8 ani de cercetari in domeniu, iar formula sa contine proteine din trei surse deosebite: mazare, oua si zer. Aceste proteine contribuie la mentinerea stabila a nivelului de zahar in sange avand, in acelasi timp, un indice glicemic (GI) foarte scazut, oferind un plus de energie si contribuind la diminuarea foamei si a poftei de zahar. Shake-ul pentru o nutritie naturala completa mai contine si mar, macese si fibre, oferind astfel cantitatea optima de nutrienti de calitate.

Inovatia Oriflame: AXATHANTHIN-UL
Pachetele Wellness, pentru femei si pentru barbati, au la baza un ingredient inovator astaxanthin-ul, un antioxidant foarte puternic, obtinut din algele arhipelagului suedez, care combate actiunea radicalilor liberi dar si omega 3 si multivitamine si minerale in cantitate optima, pentru a raspunde nevoilor specifice organismului.

Axathantin-ul este un antioxidant de 100 de ori mai puternic decat antioxidantii obisnuiti, ca vitamina E, si ofera rezultate cosmetice uimitoare. De exemplu, este demonstrat clinic ca diminueaza ridurile profunde in medie cu pana la 14%. Astaxanthin-ul are efecte benefice si asupra musculaturii, incheieturilor dar si la nivel celular.

Produsele din pachetele Wellness pot fi achizitionate de la reprezentantii Oriflame.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati