Wine Elixir – antirid şi fermitate

Din cele mai vechi timpuri, vinul roșu a fost considerat un elixir al frumsuseții și al vieții. Grecii antici considerau vinul un cadou de la zei și se închinau lui Dionysos, zeul vinului. Consumul de vin, în combinație cu produsele apicole, era larg răspândit în vremurile din antichitate.

 

Gama Wine Elixir de la APIVITA (ulei antirid și reparare pentru masaj facial, cremă antirid și fermitate de zi, cremă antirid și fermitate de noapte, cremă antirid pentru ochi și buze, 15 ml) se bazează pe puterea resveratrolului și a lupinului de a stimula producția de colagen, de a conferi fermitate pielii și de a reduce chiar și cele mai profunde riduri.

Pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi vinul roșu, ceara de albine și polifenolii din măsline, gama Wine Elixir oferă un tratament complet de îngrijire a pielii pentru prevenirea și combaterea semnelor îmbătrânirii.

Gama Wine Elixir înlocuiește apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori acțiunea antioxidanților și pentru a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri