Winnie the Pooh (DVD)

Winnie the Pooh si-a pregatit surprizele de Craciun pentru copii.

Bucuros ca se apropie vacanta, ursuletul Plus le pregateste copiilor cele mai frumoase surprize animate de sarbatori: se lanseaza DVD-ul aniversar de zece ani Winnie the Pooh: Anotimpurile Marinimiei', alaturi de Prietenii mei Tigru si Plus' si Un An Nou Fericit cu Plus', care intregesc colectia de filme cu Winnie si prietenii sai.

Winnie The Pooh: Seasons of Giving'/'Winnie de Plus – Anotimpurile Marinimiei' ne introduce de pe acum in atmosfera sarbatorilor de iarna, ca sa-i primim cu entuziasmul cuvenit pe Mos Nicolae si Mos Craciun. Ursulet, Grohi, Tigrila si Iepurila ne invita intr-o aventura cu nameti si parfum de brad, cadouri si bucate alese, cum se obisnuieste intre prieteni de Craciun.

Alaturi de eroii lor preferati, copiii redescopera farmecul iernii si spiritul Craciunului si invata importanta familiei, valoarea prieteniei si semnificatia sarbatorilor petrecute impreuna cu cei dragi.

Pe langa frumoasa poveste, DVD-ul include diverse activitati si jocuri pentru copii, precum Timp joc', Impodobeste-ti bradul', Colorand cu Porcusorul', Castile magice', Ursul fermecat', si scurt-metrajul Noile aventuri ale Ursuletului de Plus'. Un film Disney clasic, care aduce magia Craciunului in casele tuturor copiilor!

In animatia My Friends Tigger And Pooh: Bedtime with Pooh' / Prietenii mei Tigru si Plus', elefantelul Lumpy da o petrecere in cinstea lunii, dar tocmai acum astrul nocturn chiuleste de pe bolta cereasca!

Asa ca toti prietenii lui, in frunte cu Plus si Tigrila, se ambitioneaza sa descopere unde s-a ascuns Doamna Luna. Iar cand vine vremea de culcare, Tigrila nu vrea nicicum sa doarma, ca sa-l fure mai apoi somnul tocmai cand trebuie sa-si puna mintea la contributie pentru a dezlega un mister…

Aflam despre ce e vorba din Prietenii mei Tigru si Plus' – o animatie Disney fermecatoare, disponibila in curand pe DVD. Bonus: un episod din Handy Manny: Unelte de vanzare'.

Lansata in 2002, animatia A Very Merry Pooh Year' / Un An Nou Fericit cu Plus' reapare acum pe DVD impreuna cu o selectie de melodii Disney si bonusuri ascunse pentru a le inveseli sarbatorile celor mici si celor mari cu o noua perspectiva asupra sarbatorilor, care ne incanta prin feerie si candoare.

DVD-ul include atat serialul TV din 1991 Winnie the Pooh and Christmas Too', cat si noua productie, Happy Pooh Year' .

Toate animatiile din seria Winnie the Pooh' sunt disponibile pe DVD in hypermarketuri si magazine de specialitate, precum si pe www.mymovie.ro, la un pret recomandat de 49,9 lei/bucata.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura