Wolverine: Arma X – ediția nr. 42 din colecția Marvel

Wolverine: Arma X este cea mai nouă apariție din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Această ediție poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Personajul central al acestui număr este, poate, unul dintre cei mai cunoscuți supereroi din istoria Marvel. Misterios, puternic și mereu luptând contra tuturor celor care încearcă să îl controleze, Wolverine este o forță a naturii greu de combătut de către inamicii săi.

Wolverine: Arma X, noul număr Marvel

Cine este Wolverine? Cum de au ajuns ghearele și scheletul său de adamanțiu să fie atât de înfricoșătoare?

Trecutul celebrului mutant este învăluit în mister… Descoperă evenimentele care l-au făcut pe Logan să fie implicat în experimentul Arma X! Barry Windsor-Smith scrie povestea incredibilă a unuia dintre cei mai înfricoșători X-Men. Acest album conține episoadele Marvel Comics Presents (1988) de la 72 la 84 (I).

Fiecare ediție apare săptămânal. Wolverine: Arma X este ediția cu numărul 40 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 29,99 RON, TVA inclus, însă costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna iulie pentru colecția Marvel!

Această colecție minunată include cele mai relevante creații, cele mai importante momente, precum și cele mai remarcabile miniserii. Reunește tot ceea ce este mai bun în universul Marvel, atât clasici, cât și o serie de noutăți absolute. Este recomandată atât celor care cunosc deja poveștile supereroilor, cât și celor care abia descoperă acest univers fascinant.

Pachetul include:

Daredevil: Sub aripa diavolului – Ediția nr. 40

Spider-Man: Chemarea – Ediția nr. 41

Wolverine: Arma X – Ediția nr. 42

Wolverine: Inamicul statului – Ediția nr. 43

Acest set costă 119,96 RON, TVA inclus, dar costurile de livrare nu sunt incluse. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 27 iulie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial