Zana Norilor te invita sa sarbatoresti Ziua Norilor

Sunt pe cer, vin cu vant, ploua pe pamant, in suflet sunt' – iata ce trebuie sa stie copiii duminica la intalnirea cu Zana Norilor.

Toti iubitorii de nori sunt invitati sa participe duminica 10 octombrie, ora 12.00, la Baneasa Shopping City la un flash-mob inedit de sarbatorire a norilor si a… emotiilor: ZIUA NORILOR – eveniment organizat de Zana Norilor'.

Sub titlul Mentine senin cerul sufletului tau', Zana Norilor ii va invata pe copii ca sentimentele se transforma, precum norii. Va avea loc o expozitie de desene ale copiilor intitulata Norul de iubire', jocuri si concursuri Norul cu Noroc', piesa de teatru Norul de Iubire' cu trupa Lumea Copilului, dupa un scenariu al Zanei Norilor.

Invitatii – juriu sunt: Raluca Moianu, Razvan Popescu (Radio ZU), Dan Marinas (Aimee.ro – resurse de dezvoltare personala), Madalina Baboiu (artist plastic, Lumeacopilului.ro). Ei vor premia cele mai expresive desene ale Norului de Iubire' realizate de copiii de la gradinitele si scolile participante.

La ora 13.00 va avea loc flash-mob-ul pentru toate varstele Salutul Zanei Norilor': sunt pe cer, vin cu vant, ploua pe pamant, in suflet sunt!'.

Razvan Popescu (Radio ZU) ii va invita pe cei care se vor alatura acestei sarbatori a norilor sa formeze un lant uman in forma de Nor intr-un spatiu cu marcaj special, forma care se va transforma intr-o inima.

Toata atmosfera va fi ghidata prin dans si aerobic de multiplul campion national si balcanic Stelian Tufaru – binecunoscutul antrenor de vedete'. Pentru toti copiii prezenti o toneta speciala Algida va oferi gratuit nori dulci de… inghetata !

Toti iubitorii de nori sunt asteptati: copii, parinti, adolescenti. Impreuna vom onora norii si vom sarbatori emotiile, caci, asa cum spune Zana Norilor norii sunt gandurile si sentimentele noastre!'

Pentru detalii suplimentare accesati www.zananorilor.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri