“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”

Cartea Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland' a fost lansata astazi, 27 noiembrie, in cadrul unui eveniment gazduit de Ceainaria Carturesti din Bucuresti.

Intalnirea a reprezentat o invitatie la joc si o reintoarcere la bucuriile copilariei: am avut ocazia sa le cunoastem pe cele doua personaje si sa descoperim lectiile distractive de limba engleza pe care Shakespeare School le promoveaza.

Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland'.

Conversatiile dintre Ziggy si Zaggy, personajele deja celebre de la Radio Itsy Bitsy, vor putea fi si citite de astazi, iar cei mici vor descoperi modalitati noi de a invata limba engleza in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

Cartea reprezinta un prilej pentru copii de a invata elemente de baza din limba engleza (numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor, expresii uzuale) si de a descoperi in acelasi timp Marea Britanie, intrucat Ziggy si Zaggy vor da lectiile de engleza in timp ce vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala si vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

Cartea este  recomandata copiilor cu varste intre 5 ÅŸi 10 ani si este disponibila online, pe pagina editurii, si în librarii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri