Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022, cel mai mare eveniment al toamnei. 3 zile de spectacole, muzică, teatru și dans pentru copii și tineri

Cel mai mare eveniment al toamnei pentru copii şi tineri, Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022', promite 3 zile de spectacole de excepție, concerte incendiare și premiere cu muzică, dans și magie, pe 30 septembrie, 1 şi 2 octombrie, la Palatul Național al Copiilor din București.  Gașca Zurli, Cutiuța Muzicală, Magicianul Robert Tudor, Pianul cu Povești al Danielei Nane și Dorian Popa sunt doar câteva din numele care promit un weekend plin de magie pentru cei mici, dar și pentru părinți.

Pe lângă spectacolele de excepție la care biletele au fost deja puse în vânzare, evenimentul Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022' pune în scenă și o serie de evenimente cu acces liber pentru public și dă startul campaniei Ambasadorii Faptelor Bune' alături de HOSPICE Casa Speranței, prin care toți cei care participă la spectacole pot dona,  în urnele special amenajate, o jucărie nouă sau recuzite școlare copiilor nevoiași.

Cea de-a doua ediție a Zilelor Teatrului Muzical Ambasadorii este o adevărată desfășurare de forțe, cu spectacole de box office, premiere și concerte, dar și cu multă educație culturală pentru cei mici. De mult timp militez pentru importanța educației culturale la copii și cred cu tărie că valorile morale, conceptele, arhetipurile  și crezurile de seamă ale unui popor trebuie transmise tinerei generații pentru că toate acestea constituie baza unei societăți frumoase, iar cel mai facil mod de a le transmite este prin artă.' declară Ciprian Rogojan, manager al Teatrului Muzical Ambasadorii.

Astfel, vineri 30 septembrie 2022, Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022' debutează pe scena Palatului Național al Copiilor, de la ora 17.00, cu premiera baletului Caruselul Prieteniei', adaptare pe muzica lui Mihail Jora, și de la ora 18.30, cu spectacolul trupei-fenomen național pentru copiii din România, Gașca Zurli.

Cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă 1 octombrie, aduce un plus de magie, de la ora 11.00, cu spectacolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate', iar de la ora 12.15 cu spectacolul Magicianului Robert Tudor. Începând cu ora 14.00,  Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022' continuă cu alte spectacole de excepție, la care accesul este liber în limita locurilor disponibile: de la ora 14:00 „Bucurie la palat”, de la ora 15:30 „Tărâmul înghețat”, de la ora 17:00 „De la clasic la jazz”, iar de la ora 18:30 „Tabloul Vrăjit”.

Ultima zi din cadrul celui mai mare eveniment al toamnei, Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022', aduce în fața publicului, de la ora 11.00, premiera spectacolului musical 'De-a Harap Alb', cu scenariul și muzica originală semnate de Liliana Ștefan, iar de la ora 12.30 super – concertul îndrăgitului Dorian Popa, care va susține și un discurs împotriva abandonului școlar și pentru promovarea educației. Începând cu ora 14.30, Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022' continuă cu spectacolele cu acces liber în limita locurilor disponibile: 'Future artists', de la ora 14:30, si 'Pianul cu povești' – cântece și poezii pentru copii cu actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu, de la ora 16:30.

Înainte, între și după spectacolele din toate cele 3 zile de eveniment, spectatorii pot face poze cu artiștii și personajele preferate în foaierul Palatului Național al Copiilor.

Spectacolele programate după ora 14:00 sâmbătă, 1 octombrie, și duminică, 2 octombrie, oferă acces gratuit publicului, în limita locurilor disponibile, însă toți cei care doresc pot deveni #AmbasadoriiFaptelorBune donând la eveniment, în urnele special amenajate, o jucărie nouă sau recuzite școlare care vor ajunge la copii nevoiași prin HOSPICE Casa Speranței.

Biletele pentru cea de-a doua ediție a evenimentului Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022' au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate din rețeaua Ticketstore.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber