Ziua in care un copil m-a invatat despre iertare

 

Iertarea este una dintre cele mai dificile lucruri care se invata si nici nu este ceva ce poti sa inveti pe cineva cu usurinta.

Uneori, se intampla sponan. Chiar si adultii trebuie sa isi reaminteasca faptul ca inca mai au de invatat si ca pot invata chiar de la oameni mai tineri.

Iata postarea incredibila a unei mamici, dupa ce tatal biologic si-a abandonat fiica.

„Fiica mea nu si-a vazut tatal biologic de cand avea patru ani. Acum are 11. Pe cand ea avea doi ani, tatal ei a luat legatura cu mine si m-a intrebat daca ii permit sa renunte la drepturile parentale ca sa nu mai fie nevoit sa plateasca pensie alimentara, iar eu am fost de acod.

Am vrut sa imi scutesc fiica de un tata ca nu avea sa fie prezent asa cum trebuie in viata ei iar sacrificiul financiar a meritat pentru ca astfel el nu avea cum sa o dezamageasca.

Nu am mintit-o niciodata despre unde a plecat tatal ei si unde este. I-am raspuns mereu la intrebari potrivit varstei pe care o avea.

Pe cand fiica mea avea 4 ani, tatal ei m-a contactat si mi-a spus ca a fost diagnosticat cu cancer si ar vrea sa o vada. Am planificat o zi in care ne-am vazut in parc si desi a spus ca vrea sa stea doua ore cu ea, nu a stat decat 20 de minute dupa care nu am mai auzit de el.

In cursul acestei veri ne-am intalnit intamplator cu cineva care il cunoaste si care, a spus ca fiica mea seamana foarte bine cu ceilalti copii ai lui. Apoi ne-a povestit ca in sfarsit s-a asezat la casa lui si are o familie.

M-a durut sufletul gandindu-ma cat de tare o doare pe fiica mea sa auda aceste lucruri asa ca am scurtat conversatia si ne-am urcat in masina sa plecam. Atunci insa am vazut ca fiica mea zambeste si imi spune „Mami…in sfarsit a invatat cum sa fie tata. Este asa de frumos. Ma bucur pentru copiii lui”.

Aceea a fost ziua in care un copil de 11 ani m-a invatat tot ce trebuie sa stiu despre iertare”.

Sursa: diply.com
Foto: 123rf.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie