Ziua minunilor din eprubetă: peste 400 de copii concepuţi astfel sunt sărbătoriţi de 1 Iunie

Sâmbătă, 1 Iunie, Clinica de fertilitate Gynera organizează primul eveniment din România dedicat copiilor concepuți în eprubetă. Pentru prima dată sunt invitați la un eveniment public peste 400 de copii concepuți prin FIV (fertilizare în vitro) din întreaga țară.

Copiii concepuți în laboratoarele Gynera se vor bucura de o zi de sărbătoare alături de părinții lor într-o locație specială, Jubile Ballroom, și într-o atmosferă de poveste, asigurată de Zurli România. Gazda evenimentului va fi prezentatoarea Liana Stanciu, personalitate model în România pentru acțiunile demarate în zona de campanii pentru copii. Vedeta va fi și premiată de către staff-ul clinicii Gynera pentru activitatea acesteia în scopuri caritabile dedicate celor mici.

Clinica de Fertilitate Gynera împreună cu sponsorii principali ai evenimentului pregătesc momente artistice memorabile și surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Echipa de medici Gynera, recunoscută în domeniu pentru perfomanțe deosebite, va povesti în cadrul evenimentului despre minunea de a fi copil și bucuria de a fi părinte, dar și despre problemele grave de infertilitate cu care se confruntă 1 din 6 cupluri,  probleme ignorate de societatea de astăzi.

Afis1IunieEvent

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri