Zodiacul floral – Ce floare este copilul tau in functie de data nasterii

Pentru a descoperi  floarea care il defineste pe cel mic, dar si trasaturile definitorii, este nevoie doar de ziua de nastere a copilului.

FLOAREA – SOARELUI –copiii nascuti in zilele de : 1, 10, 19, 28

Trasatura definitorie: generozitatea
Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31
Zile favorite: duminica si luni

Caracter: Este un copil dinamic, expansiv si placut, iar felul lui de a se comporta in societate ii confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane. Trebuie sa invete sa isi invinga unele defecte, ca: impulsivitatea si imprudenta. Se va descurca in cele mai dificile situatii, iar capacitatea lui de a gasi intotdeauna calea spre lumina in astfel de imprejurari va strani admiratia.

Floarea ce reprezinta acest semn evidentiaza nevoia de stralucire, de a fi in centrul atentiei.

BUJORUL –copiii nascuti in zilele de: 2, 11, 20, 29

Trasatura definitorie: pasiunea arzatoare
Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42
Zile favorite: duminca, luni, vineri

Caracter: Ceea ce este de apreciat in mod deosebit la nativul acestui semn este perseverenta de care da dovada in orice situatie. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare. Ii place foarte mult natura. Nu ar strica sa fie mai curajos in tot ce face.

PAPUCUL – DOAMNEI – copiii nascuti in zilele de: 3, 12, 21, 30

Trasatura definitorie: instabilitatea
Numere norocoase: 6, 9, 15, 18, 24, 27
Zile favorite: sambata, duminica, luni

Caracter: Nu suporta sa stea multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a se simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru el, caci ii se pare ca ele ii rapesc libertatea pe care pune mare pret.
Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate.

ALBASTREAUA – copiii nascuti in zilele de: 4, 13, 22, 31

Trasatura definitorie: fidelitatea
Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29
Zile favorite: sambata, duminica, luni

Caracter: Cea mai de seama trasatura a acestui semn este fidelitatea. Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o are in permanenta.
Punctele sale de vedere sunt in general juste. Va reusi sa isi asigure o viata armonioasa doar prin abandonarea unei anume rigiditati ce il caracterizeaza si dand dovada de mai multa intelegere fata de ceilalti.
Albastreaua exprima cum nu se poate mai bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Articole