Zodii de copii cu atitudine de lider

Semnul zodiacal sub care se naște un copil poate spune multe despre personalitatea lui.
Desigur, educația și mediul în care trăiește sunt de departe cele mai importante metode de formare ale viitorului adult, dar există și anumite trăsături de caracter cu care se naște.

Dintre cele 12 semne ale zodiacului sunt doar câteva ale căror nativi au stofă de lider. Iată care sunt acestea:

Berbecul

Berbecul este primul semn al zodiacului și este născut să fie lider. Încă de micuți, copiii născuți sub acest semn sunt foarte încrezători în forțele proprii, încăpățânați și din cale afară de energici. Nu vor accepta nu-ul și vor avea grijă să primească de fiecare dată ceea ce își doresc. Se nasc cu atitudine de lider, le place să dea ordine și vor atenție și respect încă de la vârste fragede. Nu sunt genul de persoane care vor urma un alt lider, mereu vor avea propria cale de urmat.

Printre marii conducători ai lumii se află 15 persoane în zodia Berbecului, iar printre ei se numără și președintele nord-coreean Kim Il-sung.

Leul

La fel ca și în cazul Berbecului, nativii din Leu sunt născuți pentru a fi lideri. Încă de mici se vor remarca prin calitățile de lider. Chiar și la locul de joacă vor avea tendință să conducă grupul în direcția pe care o doresc ei. Nimic nu-i face mai fericiți pe nativii din Leu decât să dețină controlul. De la vârste fragede își vor imagina lumea ca un loc de joacă imens în care ei sunt directori generali și vor coordona activitățile celorlalți. Nu au nicio problemă în a se folosi de farmecul personal pentru a-i convinge pe cei din jur să-i urmeze, să facă așa cum doresc ei.

În lume sunt aproximativ 18 conducători în zodia Leu, iar printre aceștia se numără președintele americii, Barack Obama.

Citește și: Zodii de copii carismatici

Balanața

Felul cum Balanța știe să se folosească de farmecul personal face ca nativii acestei zodii să aibă mari șanse să devină lideri. Sunt mereu creativi, au o inteligență aparte și nu spun niciodată nu atunci când trebuie să-și canalizeze energia pentru un lucru anume. Dincolo de toate acestea, Balanța are poate cel mai dezvoltat simț al dreptății. Onestitatea și bunătatea, precum și dorința de justiție face ca balanța să fie un lider îndrăgit aproape de fiecare dată. Totuși, nehotărârea balanțelor poate să fie de multe ori în defavoarea lor.

În lume sunt aproximativ 13 lideri sub zodia Balanței printre ei numărându-se și Gandhi.

Citește și: Ce meserie va avea copilul în funcție de zodie

Scorpionul

Dorința extremă a nativilor din Scorpion de a deține controlul face ca și ei să fie niște lideri înnăscuți. Încă de la vârste fragede, copiii din Scorpion știu ce vor, își fac planuri bine puse la punct, de cele mai multe ori planuri secrete, și vor ști exact și cum să le pună în aplicare. Scorpionilor le place să lucreze sau să se joace de unii singuri, dar nu adoră nimic mai mult decât să-i vadă pe cei din jur că îi urmează. Scorpionii rezistă cu greu sub alți lideri, mereu vor avea idei proprii și se vor răzvrăti. . În ceea ce privește fetele din Scorpion ele își vor influența întotdeuna partenerii să acceadă către funcții înalte, ele vor fi conducătorii din spatele conducătorului.

22 de conducători ai lumii sunt în zodia Scorpion, iar printre ei se numără și Hillary Clinton, care deși nu a ajuns încă președinta Americii a fost mereu susținătoarea soțului ei.

Citește și: Ce fel de mamă ești în funcție de zodie
Ce fel de tată ești în funcție de zodie

Taurii

Taurii nu țin neapărat să fie lideri, dar calitățile lor îi ajută de cele mai multe ori să dețină funcții de conducere. Au o creativitate înnăscută și știu întotdeauna cum să-i fascineze pe cei din jurul lor. Sunt foarte determinați, știu ce vor, au o rezistență aparte și au mereu grijă de oamenii din jurul lor, ceea ce îi va transforma în niște lideri îndrăgiți. Nativii din taur au un simț foarte dezvoltat al moralității și mereu se vor ghida după acest simț. De cele mai multe ori taurii vor fi un exemplu pentru cei din jurul lor. La polul opus, taurii sunt posesivi, extrem de încăpățânați și uneori chiar necruțători.

În lume sunt cel puțin 13 lideri în zodia Taurului, iar printre ei s-a numărat și Saddam Hussein. Cel mai cunoscut Taur din lume va rămâne însă pentru mult timp Adolf Hitler.

Surse: theastrologer.com, huffingtonpost.com
Sursă foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau