Zoe Saldana primește sfaturi de la Channing Tatum

Zoe Saldana primește sfaturi despre copii de la Channing Tatum, coleg de 'voce' pentru filmul de animație Book of Life.

Invitați în emisiunea Ellen DeGeneres Show, Zoe Saldana și Channing Tatum au vorbit mai puțin despre film și mai mult despre copii. Actrița este însărcinată cu gemeni (băieți) și profită de sfaturile de parenting pe care cei mai experimentați în meseria de părinte sunt gata să i le ofere, printre care și colegul Channing Tatum, tată de fetiță, ce e drept.

'Când auzi tot ce ți se spune, te gândești, ok, o să ies cu bine și din asta' – a glumit Zoe, care a mărturisit că a intrat o nouă etapă a sarcinii ei în momentul în care a vrut să se așeze și pantalonii i s-au rupt de la un capăt la altul.

Cât despre numele pentru micuții care urmează să vină în curând pe lume, Zoe a povestit că familia îi tot presează – pe ea și soțul ei, italianul  Marco Perego, să-și numească băieții în stil italian. Rocco, Luigi, Antonia și Ramon Jose au fost sugestiile părinților până acum, dar Zoe și Marco se gândesc la nume ceva mai hippie, spre disperarea viitorilor bunici, îngroziți că un nepot de-al lor s-ar putea numi Lavender (Lavandă), așa cum și-ar dori Zoe și Marco.

foto Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie