Ce să nu spui soțului despre un ex

După o anumită vârstă (și numărătoarea începe din adolescență) cu toții avem un trecut. Dar, cu excepția cazului în care te căsătorești cu primul venit, niciun soț nu dorește să audă prea multe despre foștii tăi. Dacă vrea, ar trebui ca asta să te pună pe gânduri…Iată câteva lucruri pe care să NU le spui soțului tău despre foștii iubiți, chiar dacă te întreabă.

 

Sexul era fantastic!

Nu divulga nimic din viața ta sexuală cu alții. Nici când, nici unde, nici cum, nici cât! Pe bancheta din spatele mașinii, în mare, la Vamă, pe balcon, pe mașina de splălat, pe autostradă în Ungaria, în timp ce goneați cu 150 la oră…– scutește-l de detalii sexuale din viața ta trecută.

 

M-a sunat, ne-am văzut…

Dacă vreun ex e prin oraș și vrea să depene amintiri, ești pusă într-o situație dificilă. Nu te sfătuim să minți, dar nu da prea multe amănunte despre întâlnirea voastră. Nu te apuca să-i povestești soțului nici cum arăta ('cred că a slăbit cel puțin 10 kilograme!'), nici ce afacere înfloritoare are ('pe vremea când era cu mine, n-avea bani să mergem la un film') nici că s-a uitat jumătate din timp mai jos de ochii tăi (căci precis ai îmbrăcat cea mai sexy ținută din dulap, pentru a-i arăta ce a pierdut). Păstrează toate detaliile picante pentru prietenele tale (care îl și cunosc și de-abia așteaptă bârfe noi). Chiar dacă ai un soț (în aparență) cool, și fără probleme de self-esteem, tot îl zgândăre detalii despre ex-ul tău.

citește și Soțul e foarte gelos – ce poți face?

 

Asta mi-a zis și el odată

În materie de iubire și sex lucrurile s-au cam făcut. Sigur, fiecare relație are specificul ei, dar mai devreme sau mai târziu, va veni un moment în care îți va veni să spui 'exact asta mi-a spus și el odată' (sau mai rău, 'exact așa făcea și el '). N-o face! Lasă-l pe soțul tău să se simtă primul  și ultimul tău bărbat, chiar dacă știe că nu e.

 

L-am înșelat
Chiar dacă a fost cazul, nu te apuca să faci confesiuni din acestea actualului soț. Indiferent ce motive ai avut atunci, nu ajută cu nimic relația ta actuală să povestești despre infidelitățile trecute. Nu vei face decât să strecori îndoiala în sufletul soțului tău.

 

Ne stătea foarte bine împreună

Chiar trebuie să-i spui asta? Cum te-ai simți tu dacă el ți-ar spune același lucru despre fosta lui iubită? Nu te-ar face pe tine o a doua alegere, mult mai nereușită? Să spui cât de bine te potriveai cu un ex nu este numai lipsă de tact, ci și o dovadă de nerealism – dacă vă stătea atât de bine împreună, de ce v-ați mai despărțit atunci, nu? Astfel de povești despre cuplul trecut în care ai fost zdruncină încrederea partenerului în relația voastră de acum.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie