Ce spun astrele despre copiii născuți în 2016

Orice mamă este nerăbdătoare să-și întâlnească bebelușul, să știe ce personalitate va avea. Noi toate ne imaginăm cum va fi micuțul pe care îl purtăm în pântece timp de nouă luni. Iată ce spun astrele despre copiii născuți în 2016:

Micuții născuți în 2016, în anul Maimuței potrivit zodiacului chinezesc, au un farmec aparte și sunt foarte energici. E adevărat că în general copiii sunt energici, dar cei născuți în anul Maimuței cu atât mai mult.

Copiii născuți în 2016 sunt dorinici de distracție, de activități amuzante și le place să fie înconjurați de stimuli. Încă de mici știu ce să facă pentru a se simți bine și vor fi foarte sociabili. Își vor face cu ușurință prieteni și vor fi mereu în centrul atenției în grupul lor de prieteni.

Mai mult, în mod surprinzător poate, deși sunt foarte energici și mereu puși pe șotii, sunt și niște buni ascultători și știu să trateze cu tact și simplitate situațiile complicate.

Datorită curiozității native a copiilor născuți în anul Maimuței au tendința de a se implica în numeroase activități și de a studia diferite domenii. Astrologii spun că persoanele născute în anul Maimuței sunt un pic prea curioși și asta i-ar putea afecta, această caracteristică nefiind întotdeauna în beneficiul lor.

La vârsta maturității, cei născuți în anul Maimuței sunt destul de indulgenți cu ei înșiși iar asta le poate crea diverse probleme. Este posibil să nu aibă un control asupra alimentației, asupra consumului de alcool sau asupra altor activități care le oferă plăcere. Foarte rar își recunosc greșelile, dar atunci când conștientizează că ele există vor încerca să nu le mai repete. Cel puțin pentru o perioadă.

Copiii născuți în anul Maimuței trebuie să învețe să asculte și de alții nu numai de propriile instincte, măcar din când în când. Vor reuși să devină adulți responsabili dacă ajung să conștientizeze că lumea nu se învârte numai în jurul lor.

Personalitatea copiilor născuți în 2016 în funcție de momentul zilei în care s-a născut

Dimineața: Micuții născuți dimineața sub semnul Maimuței sunt foarte politicoși și amabili cu cei din jurul lor. Au tendința să renunțe la responasibilități pentru a avea mai mult pentru activitățile pe placul lor. Tocmai din acest motiv, la maturitatea caută slujbe din domenii de care sunt pasionați și nu acceptă cu ușurință altceva. Sunt foarte sociabili și mereu înconjurați de mulți prieteni.

La prânz: Copiii născuți la prânz în anul Maimuței au o inteligență aparte. Au un simț al orientării dezvoltat și au capacitatea de a a-și asculta instinctele într-un mod productiv. Curizotatea lor nativă îi determină să încerce orice lucru nou care prezintă interes.

Seara: Micuții născuți seara, sub semnul Maimuței, sunt foarte onești, loiali, bineintenționați și mereu atenți la nevoile altora. La rândul lor acceptă și vor primi cu ușurință ajutor din partea altora. Sunt persoane cărora le place să ducă la bun sfârșit ceea ce încep. Dacă încep afaceri încă din tinerețe vor avea o viață îndestulată.

Citește și: Ce spun astrele despre copiii născuți în 2015

Cele mai propice luni din anul Maimuței

Cele mai bune luni ale anului sunt Martie, Aprilie, Iulie și August.

Martie: Cei născuți în martie 2016 vor fi extrem de inteligenți și vor avea un viitor strălucit și o căsnicie fericită.

Aprilie: Copiii născuți în luna aprilie 2016 vor avea o viață cu adevărat glorioasă. Vor fi norocoși și vor reuși să ajute și alte persoane de-a lungul vieții lor.

Iulie: Persoanele născute în luna iulie a anului Maimuței se vor bucura de libertate și vor avea o viață ușoară, senină, lipsită de accidente.

August: Cei născuți în August vor avea mare succes în carieră. Vor fi persoane conduse de moralitate și de cele mai multe își vor întemeia familii fericite.

Culori norocoase ale celor născuți în 2016: alb, bleu, cărămiziu.
Numere norocoase: 4, 6

Surse: babiesonline.com, yourchineseastrology.com
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop