I-a construit fiicei sale de doar 7 luni un carucior cu rotile din obiecte de prin casa

Evelyn Moore a primit un diagnostic cumplit la o varsta foarte frageda. La doar 4 luni, fetita era diagnosticata cu cancer.

Dupa opt runde de chimioterapie insa, cancerul a intrat in remisie. Cu toate acestea, boala a lasat urme: neuroblastomul de pe coloana vertebrala a lasat-o pe Evelyn paralizata de la brate in jos.

I-a construit fiicei sale de doar 7 luni un carucior cu rotile din obiecte de prin casa 3

Initial, medicii i-au recomandat mamei ca pana la varsta la care fetita ar fi putut sa mearga in scaun cu rotile, sa o invete sa se tarasca pe brate, similar cum soldatii o fac in instructie.
Mama n-a fost insa multumita de acest sfat si a cautat solutii alternative.

A rezolvat problema cu 100 de dolari si o idee de pe Pinterest

La scurt timp, mama ingenioasa a venit cu o solutie gasita pe Pinterest. Femeia i-a construit fiicei sale un carucior cu rotile pentru bebelusi inca de la 7 luni.

Pentru a asambla caruciorul cu rotile pentru bebelusi, femeia a folosit o olita, un tocator de bucatarie si rotile de la o bicicleta de copii.
Cu 100 de dolari si o noapte de munca, parintii au reusit sa ii puna la punct copilului lor un scaun rulant in care cea mica sa se poata deplasa.

I-a construit fiicei sale de doar 7 luni un carucior cu rotile din obiecte de prin casa 2

A durat ceva pana cand copilul a prins dexteritate, insa acum, la 13 luni, Evelyn stie cum sa manevreze caruciorul improvizat la perfectie.

 

Atat de bine se descurca bebelusa cu scaunul ei rulant, incat parintii au fost nevoiti sa monteze un limitator de viteza in mijlocul sufrageriei, pentru a diminua viteza cu care cea mica se deplaseaza prin casa.

Cat de curand, copilul va fi nevoit sa schimbe scaunul rulant cu unul ceva mai mare, pentru care parintii sunt nevoiti sa stranga bani din timp.

Sursa articol: simplemost.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul