3 fetițe bolnave de cancer s-au reîntâlnit după 3 ani de la prima ședință foto împreună | FOTO

Trei fetițe bolnave de cancer au făcut o ședință foto împreună în 2014. Apoi, în 2017, la trei ani diferență, micuțele s-au reunit, iar cea care le-a fotografiat în urmă cu 3 ani a realizat noi imagini emoționante cu ele.

Lora Scantling, cea care a realizat ședințele foto, a avut și ea o experiență tragică cu cancerul. Ea și-a pierdut tatăl care a fost învins de cancerul la plămâni. Mai mult, prietena ei și-a pierdut copilașul din cauza cancerului. Tocmai din acest motiv și-a dorit să realizeze imagini pline de emoție.

'Am postat un anunț pe Facebook în care spuneam că eu caut fetițe care se luptă cu cancerul și așa au luat naștere imaginile inițiale', a povestit Lora.

Cele 3 fetițe bolnave de cancer nici nu se cunoșteau înainte de ședința foto

Fetițele, Rylie de 3 ani, Rheann de 6 ani și Ainsley de 4 ani, nici nu se cunoșteau înainte de ședința foto. În momentul în care s-au întâlnit însă între ele s-a legat o strânsă prietenie. Imaginea în care copilele se îmbrățișează în semn de suport una pentru cealaltă a ajuns virală în 2014.

Acum, la 3 ani de zile de la prima ședință foto, când toate trei au reușit să învingă cancerul, au decis să mai facă o ședință foto, iar diferența este una semnificativă.

Citește și: A reușit în mod miraculos să învingă cancerul în timpul sarcinii, însă a murit la o zi după naștere dintr-o cauză neașteptată | VIDEO

'Cancerul este ca un dragon, dar s-a pus cu prințesele cu care nu trebuia', au declarat micuțele.

Lora, fotograful care a reușit să surprindă atâta emoție, spune că și-a dorit să tragă un semnal de alarmă față de frecvența apariției cancerului la copii.

 

Citește și: Medicii i-au spus că a recidivat cancerul, dar ea era însărcinată în mod miraculos cu cvadrupleți

Sursa: boredpanda.com
Foto: Facebook Scantling Photography


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau