Medicii i-au spus că a recidivat cancerul, dar ea era însărcinată în mod miraculos cu cvadrupleți

Povestea unei mame care a învins cancerul și a reușit să rămână însărcinată din nou în mod miraculos cu cvadrupleți, deși medicii nu-i mai dădeau nici șansă, a făcut înconjurul lumii.

Kayla Gaytan și soțul ei, Charles, aveau deja doi copii, dar își doreau foarte mult o familie mai numeroasă.

Șocul vieții lor avea să vină însă la scurt timp după anul nou, în 2016, pe când avea 29 de ani. Kayla a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer al sistemului imunitar- Limfomul Hodgkin- care este o formă de cancer tratabilă, însă foarte agresivă.

Cele mai comune simptome ale acestei boli presuspun formarea de noduli la nivelul gâtului și subbrațului, și mâncărime pe tot corpul.

Kayla a decis să facă absolut tot ce-i stă în putință pentru a se lupta cu boala grea ce pusese stăpânire pe ea, pentru a putea să-și vadă cei doi copii cum cresc și să fie alături de familia ei.

Ea a suportat cinci luni de chimioterapie, timp după care medicii i-au dat o veste bună, cancerul era în remisie.

Tot atunci, doctorii i-au spus că, din păcate, dorința ei și a soțului ei de a-și mări familia va deveni imposibil de realizat din caua faptului că tratamentul cu chimioterapie îi afectase capacitatea de a mai concepe copii.

Așadar, odată întoarsă acasă la familie, Kayla și soțul ei și-au luat gândul de la o nouă sarcină, convinși fiind că acest lucru este imposibil după cancer.

La câteva luni însă, atât Kayla și soțul ei, dar mai ales medicii, au avut un șoc în momentul în care au descoperit că este din nou însărcinată. Și nu numai că era însărcinată, dar purta în pântece cvadrupleți, fapt rar întâlnit chiar și în rândul mamelor sănătoase.

Așadar, Kayla a sfidat orice statistică, iar sarcina ei cu cvadrupleți a fost un adevărat miracol, mai ales că micuții din pântece se dezvoltau normal în ciuda avertismentelor medicilor care au spus că nu mai poate concepe copii.

Citește și: 4 trucuri care te ajută când ai gemeni

La jumătatea sarcinii însă, Kayla a aflat că revenise cancerul, care era și mai agresiv. Cu toate astea a decis să facă tot posibilul să aducă cei patru copii pe lume. Așa că la 30 de săptămâni ea a suportat o cezariană de urgență, iar micuții au venit pe lume prematur, dar sănătoși.

 

A post shared by Kayla (@kaylagaytan8) on


Kayla trebuie acum să urmeze în continuare cel puțin un an de chimioterapie pentru a putea fi alături de copiii ei. Dar ea se declară fericită că a putut aduce pe lume șase copii.

Sursă: littlethings.com
Foto: Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Povestea ta