Isi aude mama cum ii spune „Te iubesc!” pentru prima oara. Reactia ei te va face sa plangi

Nu e usor, ca parinte, sa primesti o asemenea veste. Insa parintii lui Charly, o scumpete de fetita de doar cateva luni, au primit o veste cumplita: fetita lor nu auzea deloc.

De acest lucru si-au dat seama chiar parintii, cand, pe masura ce mogaldeata lor crestea, nu raspundea la stimuli auditivi si ramanea impasibila la vocea mamei.

Ca parinte sigur ca speri si iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau, asa ca mama ei a dus-o rapid la medic.
Iar acesta poate fi unul din cele mai bune lucruri pe care l-au facut vreodata pentru copilul lor, deoarece e extrem de important ca astfel de probleme sa fie descoperite din timp.

Cu asistenta medicala cat mai devreme in astfel de cazuri, copilul are mai multe sanse sa isi dezvolte limbajul normal si sa nu ramana in urma.

Isi aude mama cum ii spune „Te iubesc!” pentru prima oara, dupa ce primeste un implant cohlear

Din fericire, pentru Charly, solutia a venit rapid: un implant cohlear menit sa ii redea auzul. Mama a avut mari emotii inainte de a ii pune implantul in ureche bebelusei sale, nestiind cum va reactiona.

Prima reactie a fetitei a fost sa zambeasca, atunci cand si-a auzit mama vorbindu-i.

Insa momentul in care isi aude mama cum ii spune „te iubesc!” pentru prima oara a emotionat-o atat de tare pe bebelusa, incat a inceput sa planga.

Acest clip video a emotionat pana la lacrimi mai bine de 8 milioane de oameni pe Youtube.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul