Medicii i-au sfătuit pe părinți să-și lase bebelușul să se stingă în pace, însă un miracol s-a întâmplat

Un adevărat miracol, pe care medicii pur și simplu nu știu cum să-l explice, s-a întâmplat în cazul unui bebeluș căruia niciun specialist nu-i dădea șanse la viață, în niciun caz la o viață normală.

Tatăl a povestit cum el și soția lui a fost sfătuiți de medic să lase copilașul să stingă în pace, dar au refuzat din start această variantă.

În ultimele nouă luni de zile soția mea, Brooklyn, a fost însărcinată cu un băiețel extrem de bolnav. Pe la 3-4 luni de sarcină am aflat că bebelușul are hidrocefalie sau ceea ce în limbag popular se cheamă 'apă la creier', adică prea mult lichid la niveul creierului.

Citește și: Miracol în România. Dragostea pentru copil poate învinge și cea mai teribilă boală

La spitalul din Cincinnati cei mai buni specialiști din domeniu ne-au spus că starea fătului este extrem de gravă. Atât de gravă încât nici măcar nu i-au mai măsurat nivelul lichidului de la creier, pentru că nu-i mai dădeau oricum nicio șansă. Ni s-a spus că sunt peste 90% șanse ca după naștere bebelușul să nu supraviețuiască, iar dacă va supraviețui va avea o viață scurtă și inimaginabil de grea, din cauza incapacității de a se dezvolta la nivel cognitiv.

La momentul respectiv am fost sfătuiți să lăsăm bebelușul ' să se stingă în pace'.

Citește și: Povestea Dariei: o poveste despre lupta, credinta si miracole

Soția mea a transformat o cameră de hotel din apropierea spitalului în noua ei casă. Eu am rămas în vechea noastră casă împreună cu ceilalți doi copiii ai noștri care aveau nevoie măcar de grija unuia dintre părinți. Brooklyn se temea că ar putea intra mai devreme în travaliu, ceea ce s-a și întâmplat.

Exact cu 15 minute înainte să intre în operația de cezariană medicii au discutat cu noi despre momentul în care va trebui să deconectăm bebelușul de la aparatele de oxigen pentru a-l lăsa să se ridice la ceruri.

Dar, minune! Copilul s-a născut plângând. Și a fost cel mai minunat sunet pe care l-am auzit vreodată în viața asta.

Este adevărat că o lună de zile a fost ținut în spital, la Terapie Intensivă, dar acum suntem cu toții acasă. Pare un copil absolut normal, care face tot ce fac bebelușii normali și sănătoși de vârsta lui. A fost diagnosticat cu dilatare ventriculară medie, iar asta înseamnă că va trebui să mergem cu ele la controale regulate, dar nu-i pune viața sau dezvoltarea în pericol.

 

Întrebați cum explică ce s-a întâmplat medicii ne-au spus 'nu știm și nu avem nicio explicație medicală pentru ceea ce s-a întâmplat'. Cumva, creierului lui a găsit o cale naturală de a elimina lichidul de la nivelul creierului.

În ultimele săptămâni am auzit cuvintele 'miracol„ și 'intervenție divină' de mai multe ori decât le-am auzit întreaga mea viață.

Medicii de renume și specialiști din domeniu au fost pur și simplu uimiți.

 

Sunt convins că familia, prietenii, colegii  și chiar persoane străine care au știut de cazul nostru s-au rugat pentru noi.

Sunt o persoană practică și cred în știință și în tehnologia medicală, dar acum sunt sigur, din adâncul inimii că aici a fost mâna lui Dumnezeu. El este real și face miracole.

Sursa: shareably.net
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie