Relații: 5 bărbați cu care să NU te căsătorești

Orice femeie trebuie să sărute câțiva broscoi (chiar dacă arătoși) înainte să-și găsească prințul, însă sunt câteva tipuri de barbati cu care sa NU te casatoresti sub nicio formă dacă vrei să ai o căsnicie fericita și de durată.

Sunt bărbați care vin în viața noastră pentru a ne învăța ceva, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne căsătorim cu ei. Iată 5 tipuri de bărbați cu care să nu te căsătorești.

Bărbatul care a jurat că nu se va căsători…

…dar e dispus să facă pasul pentru tine! Asta sună foarte bine pentru orgoliul tău și dă bine să le spui prietenelor, în timp ce le arăți cel mai extravant inel de logodnă, că nici nu se gândea să facă pasul asta înainte să te cunoască.  Dar nu te lăsa vrăjită de faptul că brusc, el, care jurase să nu se însoare, se răzgândește de dragul tău.

Când vraja se va risipi (și cam așa se întâmplă cu toate relațiile neîntreținute), se va răzgîndi din nou. Nu o va spune, poate, cu voce tare, dar tu vei simți răceala și vei porni într-o luptă pentru a-i recâștiga interesul.

În momentul în care începi să lupți pentru a reintra în grații și a-i dovedi că a avut dreptate să vrea să te ia de nevastă, în acel moment ai pierdut deja bătălia. Și, odată cu ea, și respectul de sine.

 

tipuri de barbati cu care sa nu te casatoresti

De ce e bine să întâlnești un astfel de tip, chiar dacă ieși cu orgoliul șifonat din relație? Pentru că atunci când îl vei găsi pe cel cu care ar trebui să te măriți, să știi să faci diferența. Bărbatul cu care ar fi bine să te măriți nu va trebui convins să se însoare și nici nu va regreta decizia în minutul în care nu e totul roz, pentru că acel bărbat știe câte ceva despre relații și știe că nu există căsnicie perfectă, doar dorința de a face lucrurile să meargă.

Bărbatul care știe pe toată lumea din oraș

E tipul care îți poate face rost de bilete la cel mai așteptat concert al anului, pe care-l salută toată lumea și care știe pe cineva chiar și la compania unde vrei să te angajezi tu, deși el n-a terminat  liceul. Pare (și este) foarte popular, dar nu va avea niciodată timp de tine.

De fiecare dată când veți ieși undeva, el va fi ocupat să răspundă la telefoane, să dea mailuri sau să converseze minute întregi cu prieteni întâlniți întâmplător – doar trebuie să întrețină toate relațiile lui cumva, nu?

Bărbatul care-ți spune că totul e în regulă

Asta deși a stat ultimele ore bosumflat și ai epuizat toate încercările de a ghici ce s-o fi întâmplat oare? E drept, în rest este drăgut, sensibil, foarte atent și isteț, dar gândește-te că o căsnicie e…lungă (măcar în teorie).

Chiar vrei să o petreci cu cineva care nu-ți spune ce e în neregulă, nu-ți dă șansa să îndrepți lucrurile și acumulează frustrări? În căsnicie, inevitabil ajungi să te cerți (vezi top 5 motive de ceartă între soți) și dacă tu nu ai cu cine, ce fel de comunicare veți avea?

Bărbatul prea frumos și de succes

Când intri cu el într-o cameră, toate privirile se întorc. Femei și bărbați deopotrivă se uită la el cu admirație și la tine cu invidie sau nedumerire, întrebându-se cum de ai pus mâna pe o asemenea partidă. Dar nu confunda admirația ta mută cu iubirea.

Până și celui mai strălucitor tip i se ia poleiala la un moment dat, și faptul că are succes acum nu e o garanție că va avea întotdeauna. În plus, dacă-l iei la bani mărunți, s-ar putea să constați că a făcut cam multe lucruri neortodoxe pentru a urca pe scara socială.

Nu te mărita cu bărbatul prea frumos și prea de succes, ia-l de bărbat pe cel care nici nu remarcă faptul că s-au întors toate capetele spre el, căci el are ochi doar pentru tine.

Puștiul de treabă,  care te adoră

Dacă apare în viața ta într-un moment în care te întrebai dacă vei mai iubi vreodată sau ai fost vreodată iubită cu adevărat, puștiul de treabă, mereu zâmbitor, deștept și optimist și care pare vrăjit complet de tine te va cuceri pe loc.

tipuri de barbati cu care sa nu te casatoresti

O vreme te va face să te simți în al 9-lea cer, dar nu te poți căsători cu el. Nu pentru că e prea tânăr – în lumea vedetelor există o mulțime de relații în care ea e mai bătrână decât el – ci pentru că inevitabil va ajunge să-ți poarte pică atunci când va realiza că el te adoră pe tine,  iar tu îl consideri un moft.

De ce e bine să ai un astfel de bărbat în viața ta? Pentru că te învață o lecție despre maturiate – de care vei avea nevoie în căsnicie.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie