A născut la doar câteva luni după ce a pierdut sarcina. Ce minune se ascundea in pântecele ei

Pierderea unei sarcini nu este deloc ușor de suportat pentru orice femeie care își dorește să devină mamă.

Sadie Brittle și soțul ei, Gary, au fost de-a dreptul devastați după ce medicul i-a anunțat că este vorba despre o sarcină extrauterină și practic, în condițiile acestea, nu aveau cum să devină părinți.

Devastată, Sadie a decis să ia o pauză mai lungă de la locul de muncă, pentru a putea trece peste pierderea sarcinii care o marcase profund și pe ea, dar și pe soțul ei.

După o perioadă, Sadie a observat că burta i se mărește, dar inițial a crezut că poate fi vorba despre un efect advers al unei sarcini extrauterine. După 3 luni, timp în care burta chiar i se umflase vizibil, a decis să meargă la medic, pentru că i se părea deja îngrijorător.

În mod cu totul incredibil, medicul avea să-i dea o veste cu totul și cu totul neașteptată. În pântecele ei mai era un copil, unul care chiar se dezvoltase normal.

Citește și: Miracol în România. Dragostea pentru copil poate învinge și cea mai teribilă boală

Se pare că ea nu rămăsese însărcinată cu un singur copil, ci cu gemeni, numai că unul dintre ei rămăsese în trompa uterine.

Din cauza intervențieii pe care o suportase în urma sarcinii extrauterine, ecografia făcută imediat de medic nu a scos la iveală sarcina, pentru că aceasta era acoperită de cicatricea provocată.

Sadie și Gary au fost de-a dreptul șocați când au aflat. Și, chiar dacă regretă că celălalt geamăn nu a supraviețuit, sunt foarte fericiți că, până la urmă, au devenit totuși părinți.

Sursa: littlethings.com
Foto; Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau