Fanii au certat-o pentru că nu s-a machiat. Ce le-a răspuns Adela Popescu

UPDATE. După ce a publicat imaginea de mai jos, Adela Popescu a fost surprinsă de numărul comentariilor care îi criticau înfățișarea. Mai multe persoane i-au reproșat pe Facebook că nu s-a machiat înainte de a-și face poza. 

'Mai ingrijeste-te si tu ca parca ai 90 de ani', i-a scris unul din fani. Și, din păcate, nu a fost singurul. 

Replica Adelei nu a întârziat să apară, iar cuvintele ei au fost perfect alese pentru a închide gura răutăcioșilor: 'Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost facuta pentru a fi postata. Pur si simplu Radu a surprins un moment de dragoste intre mine si copilul meu. Imi pare rau ca dincolo de emotia pe care eu si Radu o simtim astazi, unii dintre voi ati fost atenti la lipsa fondului de ten. Imi pare rau ca nu aveam ochii deschisi. Poate ati fi vazut cata fericire se gaseste acolo…'

Adela Popescu are, astăzi, un motiv în plus de bucurie. Băiețelul ei, Alexandru, împlinește o lună de zile, iar artista este foarte fericită și trăiește la maxim aceste clipe minunate alături de bebelușul ei.

Alexandrul, băiețelul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, împlinește astăzi o lună de la naștere. Vedeta a ținut să marcheze momentul și a postat o imagine foarte frumoasă și emoționantă în care apare, așa cum fanii și prieteni virtuali nu au mai văzut-o niciodată. Complet nemachiată și cu bebelușul dormind pe pieptul ei.

adela

Adela Popescu a născut în urmă cu o lună. Ea a ales să nască natural, deși a recunoscut că nu a avut o naștere foarte ușoară. Mai mult, Adela și-a dorit foarte mult să-și alăpteze băiețelul și este foarte fericită că a reușit să facă acest lucru.

daca esti femeie si iti cresc

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri