A ajuns la spital in moarte clinica. Doctorii voiau sa opreasca aparatele, insa ceva i-a oprit

O tanara de 21 de ani din sudul Braziliei a intrat in moarte clinica in urma unei hemoragii cerebrale. Medicii nu i-au dat nicio sansa si intentionau sa opreasca aparatele, insa ceva i-a oprit.

Frankielen da Silva Zampoli Padilha, o femeie insarcinata in primul trimestru, in varsta de 21 de ani si-a sunat sotul intr-o zi de octombrie, anul trecut. Ea l-a rugat sa vina de urgenta acasa, deoarece avea o durere de cap infioratoare.

„Voi ramane la spital, nu ma voi intoarce acasa”

Sotul femeii i-a recomandat sa ia o pastila, insa in scurt timp si-a dat seama ca situatia e mult mai serioasa decat isi imagina.
A ajuns acasa rapid si si-a gasit nevasta tremurand si plangand, acuzand ameteli si varsand din cauza durerilor la ceafa.

A ajuns la spital in moarte clinica. Doctorii voiau sa opreasca aparatele, insa ceva i-a oprit 3

„In timp ce am condus pana la spital, ea mi-a spus .
Apoi a lesinat si astea au fost ultimele cuvinte pe care mi le-a adresat vreodata. A fost si ultima data cand am vazut-o in viata”, povesteste sotul.

Doctorii au diagnosticat-o pe Frankielen cu hemoragie cerebrala la scurt timp dupa ce a ajuns la spital. Dupa 3 zile de analize medicii au declarat-o in moarte clinica si intentionau sa opreasca aparatele, judecand ca nici ea nici cei doi embrioni de 9 saptamani din pantecul ei nu aveau nicio sansa.

Medicii intentionau sa opreasca aparatele

La internare femeii i se administrasera sedative, antibiotice si alte medicamente menite sa ajute, dar care odata intrate in organismul ei urmau sa ajunga si la copii. Din acest motiv, cumulat cu faptul ca sarcina avea doar 9 saptamani, medicii au hotarat ca imediat ce inimile gemenilor aveau sa se opreasca, sa opreasca aparatele femeii, iar sotul sa isi poata ingropa nevasta in pace.

Insa surpriza abia acum apare: inimile gemenilor nu s-au oprit, ci au continuat sa bata pana in ziua de azi. Cei doi copii au continuat sa creasca si sa se dezvolte in uterul mamei.
Exceptand problemele cerebrale, organele mamei erau perfect intacte si functionau corespunzator. Astfel, gemenii au ramasa in burtica mamei lor pentru inca 123 de zile, iar medicii au mentinut-o in viata in toata aceasta perioada.

A ajuns la spital in moarte clinica. Doctorii voiau sa opreasca aparatele, insa ceva i-a oprit 2
Ulterior, s-au nascut prin cezariana Asaph si Anna Victoria, un baietel si o fetita, venind pe lume la fel de sanatosi precum niste copii prematuri. Cuplul mai avea acasa o fetita de 2 anisori.
Acesta situatie nu este o premiera, existand si alte cazuri, insa este un caz deosebit deoarece nicio alta pacienta insarcinata nu a mai fost tinuta in viata astfel pentru o perioada la fel de lunga de timp.

Sursa articol: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie