Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, criticată pentru felul în care își crește copiii. Cum le-a răspuns răutăcioșilor

Ana Pîrvulescu, sora cântăreței Elena Gheorghe, a primit o serie de critici în mediul online pentru modul în care își crește copiii.

Ana este căsătorită cu fotbalistul Paul Pîrvulescu, cu care are doi copii – Lucas (9 ani) și Ania (4 ani).

Ana a fost deranjată de un internaut care a făcut o serie de comentarii critice la adresa fiicei, Ania.

Să știi că majoritatea oamenilor care fac asta sunt oameni fără ocupație. Care niciodată nu se vor privi pe ei în oglindă, tot timpul se vor uita în ograda celuilalt.

Adică sunt genul de oameni care probabil nu au serviciu, care poate că și-ar dori să aibă ce ai tu și din alte motive nu reușesc asta așa că îți caută nod în papură. Lăsând la o parte orice lucru, eu îi compătimesc și nu pot să spun că am ceva cu ei. Mă supăr așa doar pe moment” – a explicat sora Elenei Gheorghe, pentru wowbiz.ro.

Adelina Pestrițu și-a dus fata la doctor cu o simplă tuse, iar medici au internat-o pe loc. Ce diagnostic a primit Zenaida

Ana Pîrvulescu susține că a primit în privat diverse mesaje de la un bărbat care și-a dat cu părerea despre copiii ei. Tânăra este de părere că nimeni nu ar trebui să aducă reproșuri sau critici nimănui. Ana Pîrvulescu spune că, de obicei, ascultă doar de părerea persoanelor avizate atunci când vin în discuție copiii ei. Ea spune că mulți dintre cei care fac referire la copiii ei doar pentru că o văd prezentă în online, fără să-i cunoască familia cu adevărat, sunt oameni care nu prea au ocupație'.

„Referitor și la mesajele pe care le-am primit despre Ania, am stat mult timp să mă gândesc dacă să îi răspund sau nu. Am văzut că de-a lungul timpului mi-a mai scris și nu erau mesaje răutăcioase. Era bărbat și m-am gândit că era și mai și.

Poate o mamă să mai zici că își dă cu părerea. Dar nici ea nu are voie să își dea cu părerea despre alt copil decât al ei. Nu e nici profesoara Aniei. Că eu sunt genul de persoană care mereu întreabă. Și când merg la grădiniță întreb dacă totul este ok, dacă trebuie să mai lucrăm. Țin cont de părerea oamenilor, dar de părerea unor specialiști care îmi cunosc copilul cu adevărat, nu că l-au văzut pe Instagram.

În special pe oamenii aceștia îi compătimesc pentru că sunt niște oameni care nu prea au o ocupație, sunt nefericiți și atunci își găsesc și ei tot felul de activități”, a mai explicat Ana Pîrvulescu, pentru sursa menționată anterior.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton