Andra, prima vacanță cu micuța Eva Maria la mare | FOTO

Andra este o femeie împlinită, ea are o carieră de succes și, chiar mai important de atât, o familie minunată. Micuța Eva Maria a întregit familia Măruță și este deja vedetă pe rețelele de socializare.

Îndrăgita artistă nu ezită să le arate tuturor cât de mândră este de copiii ei și postează adesea imagini cu ei pe rețelele de socializare. În acest weekend, micuța Eva Maria a luat pentru prima dată contact cu marea și se pare că a fost foarte încântată. Andra a susrprins momentul și l-a împărtășit celor peste 3 milioane de fani pe care îi are pe Facebook.

Citeste si:
„Eu am crescut fără mamă, doar cu tata. Când mă duceam la școală, în fiecare zi îmi punea un bilet în ghiozdan. Mă rușinam cu ele. Într-o zi, un băiat din clasă mi-a luat biletul și l-a pasat altor colegi. Ce s-a întâmplat apoi..
A continuat și când eram la facultate. I-au scris o scrisoare lui tata.

andraa

'Cu Eva pentru prima dată la mare! Vara asta, grijile noastre intră la apă', a scris Andra în dreptul imaginii în care apare împreună cu fetița ei.

Andra a născut-o pe micuța Eva Maria, pe 23 iulie 2015  la o clinică privată din Capitală, prin cezariană, cu medicul Nicolae Poiană, același cu care a născut și prima dată. Așadar, în curând, mezina familiei va împlini minunata vârstă de un an.

Andra și Cătălin Măruță mai au un băiețel pe nume David, în vârstă de cinci ani, el fiind născut în luna martie 2011. Și cum el este în contiuare vedeta familiei, de curând Andra a postat un clip cu micuțul pe Facebook în care acesta își arată talentul de mare navigator.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, emoții mari la botezul micuței Eva Maria Ioana | FOTO


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri