Andreea Bălan pune bani deoparte pentru fetele ei. „Au două conturi. Acum câștig mai bine!”

Andreea Bălan este o mamă grijulie și încearcă să le ofere celor două fete, Clara și Maya, tot ce este mai bun și mai frumos.

De când a devenit mamă, artista este mai chibzuită cu banii, din dorința de a pune ceva deoparte pentru fetițe. Andreea Bălan a dezvăluit că le-a deschis conturi fetelor, pe care le alimentează lunar pentru ca ele să le poată accesa când vor împlini 18 ani.

Au două conturi și la 18 ani vor avea acei bănuți. O dată la 2-3 luni depun niște bani acolo, sunt conturi separate pe numele fiecăreia.” – a relatat artista, pentru playrtech.ro.

Într-adevăr întotdeauna am încercat să am bani deoparte pentru zile negre, pentru că mama mea așa m-a învățat. Mi-a spus că meseria de artist este efemeră și să am grijă să nu mă prindă anumite zile fără concerte sau, uite, cum a fost pandemia.

Mie mi-a fost bine în pandemie. De când am fetițele sunt la fel de chibzuită, dar și câștigurile sunt mai mari, pentru că am avansat în munca mea, am crescut ca brand. Sunt la fel de chibzuită, dar câștig mai bine.” – a adăugat ea.

Despre educația copilelor, Andreea Bălan spune că nu își dorește ca ele să studieze în străinătate. Clara și Maya sunt deja înscrise la Colegiul de Muzică George Enescu, unde își vor descoperi și șlefui talentele artistice.

Citeşte şi: Andreea Bălan, dezvăluiri despre rolul de mamă singură la FRESH by UNICA: „Mi se pare mult mai bine așa' / Exclusiv

Le-am dat la Colegiul de Muzică George Enescu și își doresc să fie cântărețe, cine știe, poate actrițe, dansatoare, balerine, tot în domeniul artistic sub o formă sau alta, vedem mai târziu, cine știe” – a mai spus ea pentru sursa menționată mai sus, adăugând că fetelor le place să o imite când cântă, dansează sau face poze, semn că îi calcă pe urme și vor activa în același domeniu. În plus, tot legat de viitor, Andreea Bălan a mai precizat că nu le va impune nimic și le va lăsa să-și aleagă singure drumul în viață și profesiile.

Mama Andreei Bălan o ajută cu îngrijirea și educația fetelor

Artista  spune că mama ei are un rol foarte important în creșterea fetelor. Tot ea este cea care ține casa și se ocupă de cumpărături, curățenie și organizarea locuinței.

„Mama locuiește cu noi și e foarte important să ai pe cineva care să fie zi de zi în casă. Și mama e cea care ține casa, de la cumpărături, la casă, la tot ce ține de organizarea casei. Și atunci mie îmi permite timpul să mă ocup de carieră. În fiecare zi eu le iau de la grădiniță și apoi petrecem câteva ore împreună, fie mergem la mall, fie la cățărat, fie patinăm, tot felul de activități.

Emily Burghelea, în lacrimi după ce a fost criticată că alăptează în public. „Am rămas șocată!'

(…) Nu pot să spun că sunt atât de ocupată. Adică cel mai mult nu le văd poate o zi, două când am la „Te cunosc de undeva' filmări de dimineață până seara și ajung seara acasă și ele dorm.

Dar nu sunt atât de ocupată pentru că, repet, acum totul merge bine. (…) Eu îmi fac programul așa cum doresc și de multe ori refuz. Refuz anumite proiecte sau emisiuni ca să stau acasă. Nici nu mai e nevoie, că eu acum nu mai sunt în promovare, adică nu mai trebuie să fac ceva pentru a deveni cunoscută. Eu acum doar trebuie să mențin ceea ce am, prin muzică, prin dans, prin televiziune, prin multe lucruri. Și oamenii mă iubesc din diferite motive, fie pentru cum dansez, cum cânt, emisiuni și nu mai e nevoie să mai fac ceva, trebuie doar să mențin.” – a dezvăluit ea la FRESH by UNICA.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri