Emily Burghelea, în lacrimi după ce a fost criticată că alăptează în public. „Am rămas șocată!”

Emily Burghelea (23 de ani) a fost criticată în mediul online pentru că postează diverse materiale în care le arată fanilor cum își alăptează bebelușul.

Fosta prezentatoare de televiziune a devenit din nou mămică pe 20 ianuarie 2023, când l-a adus pe lume pe Damian. Emily și soțul ei mai au o fetiță, Amedea, în vârstă de doi ani.

'Ce urât să dai piept în public!”

Vedeta de televiziune a primit câteva mesaje răutăcioase în mediul online de la o femeie care s-a declarat dezgustată de faptul că Emily postează fotografii în care apare alăptându-și băiețelul.

„L-a mușcat pe bebe!' Fiica lui Emily Burghelea, reacție violentă față de fratele ei în vârstă de o lună

'Ce urât să dai piept în public. E dezgustător, unde ai văzut femei educate să facă așa ceva? Te credeam o fată educată, ce exemplu dai cu alăptatul în public? Ai văzut vreo mămică din lumea bună să facă așa ceva? De ce nu înțelegi că lumea te blamează pentru că îi dai sân în public? E dizgrațios să apari așa ca femeie. E absolut scârbos. Pierzi mult din imagine cu chestia asta' – i-a transmis femeia respectivă.

Nu a durat mult și Emily a spus, în cadrul unor clipuri postate în Insta Stories, că este absurd ca în era în care ne aflăm să fie blamată alăptarea în public.

„Jur că mi-au dat lacrimile!”

Emily îndeamnă toate proaspetele mămici să alăpteze oriunde și oricând, indiferent de ce zice lumea.

Emily Burghelea a observat schimbări în comportamentul fetei. „E destul de ciudat!' Ce s-a întâmplat la grădinița la care merge Amedea

'Jur că mi-au dat lacrimile! Alăptarea este magică, fetelor. Și dacă v-a dat Dumnezeu așa ceva să nu cumva să vă jenați vreodată, în viața asta, că alăptați. Alăptarea este superbă! Dacă puteți să faceți asta, faceți-o fără să vă gândiți la nimic altceva.

Mie mi se pare absolut incredibil că în 2023 încă mai există oameni care să gândească așa, pentru că este absurd. N-am știut cum să reacționez.

„Mama este liberă să alăpteze!”

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Prima oară mi-au dat lacrimile, apoi am început să mă enervez, apoi am rămas mută, șocată. M-a blocat! Dar ce vreau eu să transmit că oriunde și oricând bebelușului îi este foame, mama este liberă să-l alăpteze.

Emily Burghelea, despre problemele de sănătate după a doua naștere. „Eu am fost puțin mai ghinionistă!'

Iar eu îmi doresc să le dau curaj mămicilor să facă treaba asta pentru că nu e un proces ușor. Treci printr-o grămadă de transformări.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Eu am avut furia laptelui, am trecut prin momente foarte grele, foarte foarte grele. Cu toate astea m-am luptat, nu am renunțat la alăptat și fac chestia asta în continuare. Pe Amedea am alăptat-o un an. Și pe Damian îmi doresc să-l alăptez cât mai mult cu putință', a spus Emily Burghelea, izbucnind în lacrimi la finalul înregistrării.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri