Emily Burghelea a observat schimbări în comportamentul fetei. „E destul de ciudat!” Ce s-a întâmplat la grădinița la care merge Amedea

Emily Burghelea a vorbit în mediul online despre dificultățile prin care trece în perioada aceasta cu fiica ei, Amedea. Fata vedetei de televiziune are aproape doi ani, este la grădiniță, iar în ultima vreme mama ei a observat câteva schimbări în comportamentul micuței.

„Nu știu în ce direcție s-o apuc!”

Emily Burghelea a povestit că la grădinița unde merge Amedea, educatoarea și îngrijitoarea s-au schimbat recent și crede că acest lucru a afectat-o pe fată. În plus și venirea pe lume a frățiorului său, Damian, ar fi avut un impact neașteptat asupra fetei.

„Nu știu în ce direcție s-o apuc ca să rezolv problema asta. Știți că am fost la grădiniță pentru că a fost Ziua Mamei. Și am stat toate cu copiii, am făcut diverse activități, doar că am observat un comportament destul de ciudat la Amedea.

„Amedea pur și simplu suferă!”

Citește și: „L-a mușcat pe bebe!' Fiica lui Emily Burghelea, reacție violentă față de fratele ei în vârstă de o lună

Nu știu ce se întâmplă, cert e că s-a schimbat și educatoarea, de curând. S-a schimbat și doamna asistentă, îngrijitoarea de care Amedea era extraordinar de atașată. Și în tot contextul ăsta cu bebeluș nou, frățior nou acasă, cu doamnă educatoare nouă și doamnă îngrijitoare nouă, Amedea pur și simplu suferă și am văzut chestia asta ieri, mi s-a rupt sufletul în mine. Ați văzut că ieri am plâns toată ziua.' – a explicat Emily Burghelea, într-un InstaStory.

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea' se simte depășită de situație și nu găsește o variantă pentru a o depăși.

„Am realizat că nu am trecut peste problemă”

Amedea are un an și 11 luni, aproape doi ani. Ea încă nu vorbește, nu poate să-și exprime prin cuvinte sentimentele și trăirile. Și chestia asta e cu atât mai dificilă, pentru că nu pot să mă duc să o întreb…

Ea înțelege dacă îi explic ceva, dar nu știu cât de mult înțelege. Eu i-am explicat că o să vină bebe pe lume, o să fie partenerul ei viață. A reacționat extrem de bine când am venit cu bebe acasă. A avut o singură criză puternică de gelozie, pe care v-am povestit-o. După momentul Acela credeam că am trecut peste.

Însă când am fost la grădiniță și am văzut că ea e foarte agitată și voia lucrurile pe care le aveau ceilalți copii, se ducea și le lua… am realizat că nu am trecut peste problemă. Poate criza de gelozie a fost vârful aisbergului, ca să zic așa.

Nu pot să zic că nu a acceptat-o pe noua educatoare, părea că se înțeleg foarte bine. Dar comportamentul ei denota faptul că ceva nu e ok în interiorul ei. Eu stau acum și mă întreb ce să fac în situația asta, cum procedez.'

Vedeta de televiziune a cerut ajutorul internauților pentru a depăși situația delicată în care se află. Emily Burghelea spune că a încercat să găsească ajutor ăe internet, dar nu a reușit.

Chestia cu grădinița e foarte sensibilă, pentru că un copil se atașează de omul pe care-l vede zilnic, care îi explică diverse. Ea e acolo de la 9 și jumătate până la somnul de prânz. Deci sunt câteva ore pe car ele petrece acolo… Probabil s-a simțit abandonată, părăsită.

„Trebuie să găsesc o soluție!”

Probabil că suflețelul ei mic suferă. Mie îmi vine să plâng. Trebuie să găsesc o soluție prin care nu știu, să o fac să nu mai sufere… Dar chiar e greu.

Nu știu dacă voi ați trecut prin asemenea chestii. Dacă îmi puteți recomanda pe cineva, dacă există oameni specializați în gestionarea situațiilor de genul asta, un psiholog. Eu pe internet nu am găsit nimic. Plus că mi-ar fi mai la îndemână o recomandare din partea voastră decât cineva găsit pe internet, așa random.', a încheiat Emily Burghelea.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri