Emily Burghelea, despre problemele de sănătate după a doua naștere. „Eu am fost puțin mai ghinionistă!”

La începutul acestui an, pe 20 ianuarie, Emily Burghelea a devenit mama pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel, Damian. Prezentatoarea de televiziune mai are o fetiță, în vârstă de doi ani, Amedea.

 Emily Burghelea a vorbit recent despre problemele cu care s-a confruntat după cea de-a doua naștere.

„Mai grav era ce credeau doctorii!”

Vedeta de televiziune spune că medicii i-ar fi spus că trebuie să se opereze de apendicită după nașterea fiului ei. Emily se simte norocoasă că bănuielile medicilor nu s-au adeverit.

Am depășit problemele de sănătate pe care le-am avut după naștere. Mulțumesc lui Dumnezeu nu a fost nimic grav. Mai grav era ce credeau doctorii că e posibil să am, dar nu am avut nici apendicită.

Să mă operez de apendicită ar fi fost o situație destul de dificilă pentru că eu alăptez și ar fi fost greu dar nu este vorba nici despre apendicită, nici despre nimic complicat.' – a povestit Emily Burghelea, potrivit ciao.ro.

Una dintre problemele întâmpinate după venire ape lume a micuțului Damian a fost mărirea uterului. Vedeta spune că uterul ei a rămas mărit și după naștere și acest lucru a dus la anumite complicații legate de sănătate.

„Eu am fost puțin mai ghinionistă”

Emily Burghelea a observat schimbări în comportamentul fetei. „E destul de ciudat!' Ce s-a întâmplat la grădinița la care merge Amedea

Am avut ceva probleme cu uterul, poate chiar normale. Uterul  a fost mărit în timpul sarcinii și după sarcină a rămas cumva mai mare și apasă pe ureter. Nu  puteam să elimin urina de acolo și infecția din corp și din organism, și leucocitele crescute și durerea în partea dreapta.'

Emily s-a confruntat și cu febra laptelui. Chiar dacă multe proaspete mămici se lovesc de această problemă, vedeta spune că ea a fost ceva mai ghinionistă pentru că a făcut o formă gravă a afecțiunii.

Febra laptelui a trecut, este normală și multe femei  se confruntă cu asta. Eu am fost puțin mai ghinionistă, cu o formă gravă, mai puternică, cu febră și frisoane  constante aproape, dar mulțumesc lui  Dumnezeu am trecut și peste asta și  acum mă bucur de minunea mea cea mică și de minunea mea cea mare și sunt sănătoasă, voinică și puternică și dornică de a face lucruri!' – a încheiat ea.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri