Apelul disperat al unui medic din Galați, tată a doi copii: „Domnule Arafat, nu îmi distrugeți toată familia!”

Un medic urolog de la Spitalul județean de Urgență Galați, Ciprian Ghilic, face un apel disperat către autorități pentru a fi lăsat să meargă singur, fără soția sa care este tot medic, în lupta împotriva coronaviruslui.

Doctorul Ghilic, în vârstă de 42 de ani, îi cere șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare ca soția sa, medic hematolog, să fie lăsată să stea acasă pentrun a avea grijă de cei doi copii pe care îi au. Medicul promite că dacă cererea sa va fi acceptată, el va fi un soldat exemplar' și nu se va plânge de nimic, nici măcar de lipsa echipamentelor medicale.

Citește și 10 bebeluși, infectați cu coronavirus la Timișoara! Mamele lor, testate negativ

Domnule Arafat, va rog să mă ascultați. Nu îmi distrugeți toată familia!

Sunt medic urolog, soția hematolog și avem doi copii de 2 ani și jumătate și respectiv 5ani și 11 luni. În situația de față sunt disperat. Nu avem nici o soluție pentru cei mici daca noi ne vom îmbolnăvi. Spuneți ca e război. Părerea mea e că e mai mult mai grav decât la război pentru că inamicul e invizibil…”armata” e foarte mică și dacă pică unul, nu e altul de pus în loc, iar mijloace de apărare sau atac nu sunt (știm și noi și dumneavoastră).

Dar chiar și așa… la razboi pleca doar soldatul… Își lăsă soția și copiii acasă. Și lupta pentru patrie cu gândul să își apere familia. Lasă- mă și pe mine sa lupt cu gândul că soția și copii vor fi bine. Nu îmi obliga soția sa vina pe front și voi fi soldat exemplar. Nu mă voi plânge că nu am protecție sau medicamente. Voi lupta și asimptomatic și simptomatic. Atât doar … lasă-mi soția acasă să aibă grijă de copiii. Și nu mă voi gândi să „dezertez'!', este mesajul medicului Ghilic transmis lui Arafat, printr-o postare pe Facebook.

Citește și Coronavirus: Ce măsuri trebuie să ia părinții pentru a-și proteja copiii

sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie