„Așa arată cancerul în copilărie!”Povestea unui băiețel care a făcut chimioterapie trei ani și jumătate

În urmă cu doi ani, în septembrie 2019, Kaitlin Burge a postat pe rețelele de socializare o fotografie impresionantă cu fiica ei, Aubery, pe atunci la vârsta de cinci ani, în timp ce îl mângâia pe spinare pe frățiorul ei mai mic cu un an, Beckett, bolnav de leucemie. În fotografie, băiatul stă aplecat asupra vasului de WC și vomita, în urma ședințelor de chimioterapie.

Beckett a fost diagnosticat cu nemiloasa boală pe când avea doi ani, iar de atunci a fost supus multor sesiuni de chimioterapie.

„Vomitatul dintre sesiunile de joacă. Trezitul pentru a vomita. Statul lângă fratele ei şi mângaierea lui pe spate atunci când se simte rău. Asta înseamnă cancerul în copilărie. Ceea ce nu se spune despre cancerul în copilărie este că el afectează întreaga familie. Se vorbește adesea despre dificultăți materiale și medicale, dar cât de des auziți pe cineva să vorbească despre greutățile familiei legate de comportamentul celorlalți copii? Copiii mei, cu diferență de 15 luni între ei ca vârstă, au trecut de la a se mai duce să se joace la școală la statul în aceeași cameră de spital, a scris mama celor doi, în dreptul fotografiei emoționante.

Citește și: Un băiețel de 4 ani își vinde desenele, să-și ajute prietena diagnosticată cu leucemie!

Recent, femeia a dezvăluit pe rețelele de socializare că starea de sănătate a băiețelului s-a ameliorat și se poate duce la școală, primind acordul medicilor în acest sens. Astăzi, copilașul are 6 ani, iar sora lui mai mare care l-a îngrijit are 7. În total, Beckett a făcut chimioterapie timp de trei ani și jumătate.

Aseară (n.r. – 8 august) Beckett a avut ultima sesiune de chimio. Nu-mi vine să cred că am terminat! Va continua să se ducă lunar la analize. Și-a petrecut jumătate din începutul vieții lui (3 ani și jumătate) făcând chimioterapie și neputând să aibă o copilărie. Băiețelul meu, luptătorul meu, supereroul meu, ai reușit! Felicitări, puiule!', a scris Kaitlin Burge, în dreptul unei fotografii cu ultima pastilă de chimio.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri