Autoritățile au primit rezultatele necropsiei copiilor din Bacău aruncați de tatăl lor în Siret. Ce a ieșit la iveală

Noi detalii șocante apar în cazul copiilor din Bacău aruncați de tatăl lor în apele Siretului. Autoritățile au primit rezultatele necropsiei trupurilor neînsuflețite ale copiilor și a ieșit la iveală că micuții erau în viață în momentul în care au fost aruncați în apă.

Poliția a găsit cadavrele copiilor plutind în apa barajului Berești, însă cel care i-a ucis, tatăl lor, este încă e negăsit. Oamenii legii se gândesc că bărbatul și-ar fi pus și el capăt zilelor după ce și-a ucis copiii, însă iau în calcul și ipoteza fugirii acestuia după crima omisă.

Citește și: Cazul tatălui din Bacău care și-a înecat copiii. Pe cine a sunat bărbatul în drum spre Barajul Berești

Amintim că în cursul zilei de duminică, 8 mai, în urma unui scandal în familie, un bărbat în vârstă de 30 de ani și-a luat doi dintre cei trei copii, unul în vârstă de 4 ani, altul de 5 luni și i-a aruncat în Siret. Bărbatul obișnuia să-și amenințe des familia și avea un comportament agresiv, fiind mai mereu sub influența alcoolului.

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă.

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie – a declarat soția bărbatului care și-a ucis cei doi copii, pentru Antena 3.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri