Un băiat, de 7 ani, a murit în fața colegilor, după ce a încercat să înghită o bucată de brânză

Tragedie în Franța. Un băiat, în vârstă de 7 ani, a murit în fața colegilor de școală după ce s-a înecat cu o bucată de brânză. Incidentul s-a produs marți, 25 octombrie, în timpul pauzei de prânz, la un centru de agrement din Sancourt.

Potrivit anchetatorilor, doi copii s-au provocat în timpul mesei de prânz să înghită în întregime o bucată de brânză ce aparține unui producător care le vinde sub forma unor mingii de ping pong turtite. Copilul care a acceptat provocarea s-a înecat cu bucata de brânză și, din nefericire, personalul centrului de plasament nu a putut să-i ofere primul ajutor până la sosirea ambulanței. La fața locului s-a deplasat un echipaj de medici, dar nu au putut să salveze copilul aflat în stop cardio-respirator.

Cât de periculoasă este administrarea paracetamolului copiilor mici. Medic: „Fiți atenți la doza corectă!'

Este o joacă de copii care s-a transformat în dramă – au spus anchetatorii, potrivit observatornews.ro.

Din păcate, nu este prima dată când un copil moare prin asfixiere după ce încearcă să înghită brânza care i-a adus decesul copilului din Franța. O tragedie asemănătoare a avut loc în Belgia, în 2017, unde un copil de doi ani a decedat în fața fraților săi și a bonei, care făcuse cursuri de prim-ajutor, însă nu l-a putut salva pe copil.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri