Un bebeluș de două luni a murit după ce s-a înecat cu lapte

Un bebeluș în vârstă de două luni și jumătate a decedat după ce a fost hrănit cu lapte. Copilașul s-ar fi înecat cu lichidul, spune mama lui. Tragedia s-a produs în localitatea Nucet, în județul Dâmbovița. Părinții bebelușului mai au doi copii – o fată de cinci ani și un băiat de un an și nouă luni. Tatăl copiilor este plecat la muncă în Anglia, iar mama a rămas cu ei să îi crească împreună cu soacra ei. Femeia spune că după ce și-a hrănit bebelușul cu biberonul, acesta nu a mai putu respira. Până la venirea medicilor, acesta a decedat.

Îi dădusem să mănânce lapte şi începuse să se înece, dar nu e prima dată. El era cuminte, râdea. I-am dat să mănânce, că el mânca lacom. Dintr-o dată a început să se înece. L-am ridicat peste cap, l-am dat pe spate, dar degeaba. – a declarat mama, potrivit Știrile Pro TV.

Citește și: O fetiță de doi ani a murit după ce a luat E.coli din vacanța all inclusive din Turcia

Bunica spune că micuțul se îneca foarte des:

A ţipat din uşă, eu eram în spate, să vin repede că îi e rău băiatului, că s-a înecat. Era schimbat la faţă. Se îneca foarte des.

Vecinii s-au declarat șocați de tragedie deoarece spun că femeia și soacra ei își îngrijesc copiii. Trupul neînsuflețit al bebelușului urmează să fie autopsiat. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească dacă a fost sau nu vorba despre neglijență.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri