O fetiță de doi ani a murit după ce a luat E.coli din vacanța all inclusive din Turcia

Tragedie pentru o familie care a mers în vacanță în Turcia. Fetița familiei, Allie Birchall, în vârstă de doi ani, s-a infectat cu bacteria E.coli în timp ce se afla într-o vacanță all inclusive în Turcia. Părinții și-au dus fetița la doctor după ce aceasta acuzat dureri mari de stomac, stări de vomă și diaree. Medicii s-au declarat șocați de rapiditatea cu care starea fetei se agrava.

Allie avea o formă unică de Escherichia coli (E. coli). Cel mai probabil, se îmbolnăvise în Turcia, dar ne e imposibil să ştim exact cum s-a putut întâmpla una ca asta – a declarat procurorul, la procesul din Manchester unde părinții și-au povestit tragedia, potrivit Mirror.

Citește și: Mai mulți elevi s-au intoxicat după ce au consumat un lichid toxic crezând că este lapte

Fata a fost initial internată îm Spitalul Regal Bolton, iar apoi transferată la Spitalul Regal de Pediatrie din Manchester. Medicii erau îngrijorați că, pe lângă rinichi, Allie avea și creierul afectat de bacterie. 11 zile după internare, copila a intrat în comă indusă, iar la scurt timp, părinții au decis să o deconecteze de la aparate pentru că medicii nu mai putea face nimic să o ajute.

Pierderea lui Allie a venit incredibil de brusc şi de tragic! Ne-a zdrobit inimile tuturor. Este foarte de greu să mă gândesc la asta. Când a fost internată la spital, ne-am rugat cu toţii să-şi revină. Dar am aflat că avea creierul afectat iremediabil. Vestea ne-a devastat. A fost o experienţă traumatizantă. Allie avea toată viaţa înainte. Nu vom trece niciodată peste moartea ei. Din păcate, ceasul nu poate fi dat înapoi. Mica noastră prinţesă a murit – a spus mama fetiței.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri