Un bebeluș a murit după ce a fost sufocat accidental de mama sa

Un bebeluș a decedat după ce a fost sufocat accidental de mama lui. Tragedia s-a petrecut în Elmridge, Skelmersdale, Anglia.

Tameka Stewart și-a pus nou-născutul pe canapea și a adormit lângă el. La trezire, femeia a descoperit că bebelușul nu mai respira. Tameka se trezise dimineață să-și hrănească fetița, pe nume Billy-Jo Mary-Jane, iar apoi copila a adormit în brațele mamei. Femeia a pus fata pe canapea și a adormit lângă ea, dar când s-a trezit copila murise. Fata a fost dus de urgență la spital dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Tameka Stewart a fost interogată de detectivul Chris Wellard și a recunoscut că a consumat cocaină cu o zi înainte de tragedie, notează Mirror.

O fetiță de 11 ani, operată greșit de șase ori, în urma unei fracturi la picior

Când  a observat că Billy-Jo nu respira, fetița era lipită cu fața de sânul mamei. Tameka a strigat și prietenii ei au coborât. Au dus-o dus pe Billy-Jo în stradă și au țipat după ajutor, apoi au mers la un vecin de unde au chemat o ambulanță – a declarat  Wellard.

În urma autopsiei, medicii legiști nu au observat semne de violență sau de boală.

Billy-Jo a fost alăptată de mama ei, a adormit și apoi, din păcate, și mama ei a adormit. La un moment dat s-ar părea că gura și nasul lui Billy-Jo au fost acoperite de corpul mamei și a existat o obstrucție care o împiedica pe Billy-Jo să respire.

Nu pare a fi altceva decât un accident foarte trist. Billy-Jo Mary-Jane Stewart a murit pe 18 noiembrie la ea acasă, după ce a suferit o obstrucție a căilor respiratorii superioare ,după ce mama ei a adormit peste ea. Condoleanțe familiei – a transmis medicul legist.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri