Un bebeluș a devenit viral pe internet datorită podoabei capilare uimitoare

Fără categorie

Un bebeluș a devenit viral într-un timp record în mediul online prin prisma podoabei capilare cu care s-a născut copilul.

Jaxon-James Ayers, din Irlanda de Nord, a venit pe lume cu opt săptămâni înainte de temen, iar spre surprinderea tuturor, micuțul a ajuns la vârsta de trei luni să aibă un păr foarte des.

Citește și: Semnele diabetului la copii

„Jaxon-James s-a născut cu opt săptămâni mai devreme, așa ca am fost surprinși să vedem cât păr are. Lumea este mereu șocată când îl vede. Nu m-am așteptat că pozele cu el să ajungă virale. Dar da, este despre podaba lui capilară, iar oamenii sunt uimiți când îl văd”, a spus Shannon, mama copilului, potrivit presei internaționale.  

Părinții au mai spus că bebelușul suferă de hiperinsulinism, o afecțiune a pancreasului al cărei tratament are ca efect secundar creșterea excesivă a părului.

Hiperinsulinismul afectează un bebeluș din 50.000. Pancreasul lui produce insulină în exces, iar acest lucru duce la scăderea glicemiei. De aceea are nevoie de un medicament al cărui efect secundar este stimularea rapidă a creșterii părului. El are păr și pe brațe și pe piciorușe', a adăugat mama lui Jaxon.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din