Când și unde vor fi înmormântați gemenii decedați din Ploiești

Tragedia gemenilor din Ploiești care au decedat după ce au căzut de la etajul blocului unde locuiau cu familia a îngrozit întreaga Românie.

Miercuri, 11 august, doi copii, un băiat și o fată, în vârstă de doi ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc după ce fuseseră lăsați nesupravegheați de mama lor. În timp ce copiii se jucau singuri într-o cameră, mama lor făcea un live pe Facebook, într-o altă încăpere a locuinței.

Trecătorii care au văzut trupurile copilașilor căzute pe asfalt au chemat Poliția și Ambulanța, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Citește și: Cazul gemenilor decedați din Ploiești. Mărturiile tatălui și a bunicii după tragedie

Frapant este faptul că în timpul live-ului făcut de femeie, de afară se aud ambulanțele care sosiseră deja la fața locului pentru a le acorda primul ajutor micuților, dar și bătăile puternice ale vecinilor în ușă care veniseră să îi spună despre tragedie.

După incident, mama copiilor a fost internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Ploiești.

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, trupurile neînsuflețite ale copiilor au fost ridicate de bunica lor maternă și urmează să fie duse în satul unde locuiește aceasta, la Drăgănești. Înmormântarea copiilor va avea loc sâmbătă, 14 august, la Drăgănești, la ora 12.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri