Cazul gemenilor decedați din Ploiești. Mărturiile tatălui și a bunicii după tragedie

Cazul fraților gemeni din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul blocului unde locuiau a șocat întreaga opinie publică.

Amintim că în urmă cu două zile, pe 11 august, doi copii, un băiat și o fată, în vârstă de doi ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc după ce fuseseră lăsați nesupravegheați de mama lor. În timp ce micuții se jucau singuri într-o cameră, mama lor făcea un live pe Facebook, într-o altă încăpere a locuinței. Poliția și ambulanța au fost chemate de câțiva trecători care i-au văzut pe copii căzuți pe asfalt. Șocant este faptul că în timpul live-ului femeii, de afară se aud ambulanțele care sosiseră deja la fața locului pentru a le acorda primul ajutor micuților. Live-ul mamei s-a încheiat cu bătăi puternice în ușă pentru că vecinii și Poliția au mers la ea să îi spună despre tragedie.

După groaznicul incient, mama copiilor a fost internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Ploiești

Tatăl gemenilor a spus recent că nu își poate explica filmul tragediei, deoarece el o știa pe pe fosta soție (n.r. – mama gemenilor) drept o femeie grijulie și bună. Bărbatul a făcut câteva acuze la adresa prietenei femeii, pe nume Alina, care se afla și ea, la momentul respectiv, în casă cu gemenii.

Citește și: Drobeta-Turnu Severin: Medic, acuzat că ar fi rănit un nou-năsut cu bisturiul în timpul operației de cezariană

„Am rămas șocat. Era bine, era bună, le aducea de toate, tot ce voiau ei. Când a bătut Poliția la ușă, Alina era în cameră cu copiii, unde s-a întâmplat accidentul, fosta mea s-a dus și a văzut cine e. Alina nu s-a dus. Cred că ea i-a aruncat pe fereastră. Uite ce s-a ales de copii. Nu am ce să fac. Poate dacă erau cu mine, nu se întâmpla așa ceva', a spus tatăl gemenilor, potrivit spynews.ro.

Bunica gemnilor, mama Andreei, a postat și ea în mediul online următorul mesaj: „Te-ai liniștit, Andreea, ai omorât copiii.'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri