Drobeta-Turnu Severin: Medic, acuzat că ar fi rănit un nou-năsut cu bisturiul în timpul operației de cezariană

Caz șocant în România. Un medic din Drobeta-Turnu Severin este acuzat de un cuplu de proaspeți părinți că le-ar fi rănit copilul, printr-o tăietură în zona capului, în timpul operației de cezariană. Părinții vor să depună plângere împotriva acestui medic.

Totul s-a petrecut weekendul trecut, când o femeie gravidă s-a dus la spital pentru a naște prin cezariană. Din neatenție, medicul l-ar fi tăiat pe bebeluș cu bisturiul pe cap, în timpul operației. Nimeni nu a anunțat-o pe femeie de cele petrecute, iar ea a observat rana abia când s-a trezit din anestezie și și-a alăptat bebelușul.

„Copilul meu era zgâriat, tăiat cu bisturiul în cap. Am întrebat ce s-a întâmplat. Doamnele de la copii au spus că ele nu ştiu nimic. Să întreb ginecologul. Am întrebat ginecologul, ele au spus că n-au văzut nimic atunci când l-au scos. Mi-au spus că posibil, din greşeală, să fi atins cu bisturiul sau cu ustensilele care sunt foarte ascuţite acolo copilul la cap”, a dezvăluit proaspăta mămică, potrivit spynews.ro.

Citește și: O mămică din Gorj acuză medicii de malpraxis, după ce fetița ei s-a născut cu fractură de claviculă și răni la ochi

Părinții sunt îngrijorați că fetița lor ar putea avea probleme mai grave în viitor din cauza incidentului.

Directorul medical al spitalului spune că este posibil să fie vorba, în acest caz, de malpraxis și va desfășura o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„Trebuie desfăşurată o anchetă. Există această posibilitate ca să fie malpraxis. Ancheta şi sesizarea la Colegiu vor stabili clar concluziile”, a declarat Constantin Păsărin, directorul medical al unității spitalicești unde s-a produs incidentul.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri