Cât de compatibil ești cu copilul tău în funcție de zodie

Știm cu toții că viața de părinte vine la pachet cu o mulțime de provocări, dar v-ați întrebat vreodată de ce unii părinți se înțeleg mai bine cu copiii lor decât alții? Vă vine să credeți sau nu, și astrele au un cuvânt de spus când vine vorba despre compatibilitatea dintre părinții și copii.

La fel ca în cazul adulților, și cei mici au caracteristicile specifice semnului zodiacal în care s-au născut și de aceea comportamentul lor poate interfera cu al părinților. Sau nu.

Pentru a afla dacă sunteți sau nu compatibil cu copilul, din punct de vedere astrologic, vă invităm să aruncați o privire asupra celor patru grupe elementare de pământ, aer, apă și foc în cadrul cărora sunt încadrate cele 12 semne zodiacale.  

Cât de bine se înțeleg copiii cu părinți născuți în semne de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Semnele de Pământ au cele mai ușoare sarcini ca părinți dacă micuții lor sunt tot semne de pământ sau de apă – Scorpion, Pești și Rac.

Citește și: Zodii de copii cu atitudine de lider

Mamele și tații Taur, Fecioară sau Capricorn sunt părinți stabili, cu picioarele pe pământ și reprezintă ancora perfectă pentru emoțiile uneori furtunoase ale copiilor din Scorpion, Pești și Rac. Acești părinți sunt de încredere și oferă sprijin puternic și confort copiilor din semne de apă. Sunt , de asemenea, riguroși când vine vorba despre educație lor.

Cele mai bune potriviri pentru părinții din semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Părinții născuți în Gemeni, Balanță, Vărsător vor avea o relație perfecta cu copiii din aceleași zodii sau cu cei din semnele de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Combo-ul părinte – aer/copil – foc este întotdeauna plin de emoție. Copiii din semne de foc nu vor avea niciodată ocazia să se plictisească sau să se neliniștească cu părinți Gemeni, Balanță sau Vărsător. S-ar putea chiar ca relația dintre ei să fie prea stimulatoare. Dar, în orice caz, ambele elemente înțeleg motorul interior al celuilalt, ceea ce duce la armonie. Semnele de aer sunt genul de persoane care iartă și uită sau, mai degrabă, sunt prea ocupate pentru a fi prinse în trecut, astfel încât copiii aflați în grija lor vor avea mereu parte de înțelegere.

Cele mai bune potriviri pentru părinții din semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Părinții născuți în semne de apă fac o echipă excelentă cu alte semne de apă, dar și cu semnele de pământ – Taur, Fecioară și Capricorn.

Citește și: 3 zodii de copii foarte inteligenți | VIDEO

Copilul este un Scorpion intuitiv sau un Rac calm? Nici nu contează, pentru că semnele de apă sunt extrem de ocrotitoare și grijulii. Din acest motiv, copiii Taur, Fecioară și Capricorn se vor simți validați emoțional și vor fi auziți de părinții din semne de apă. Iar calmul copiilor din semne de pământ se potrivește de minune cu nevoia de liniște a semnelor de apă. Părinții de apă sunt mari susținători ai copiilor lor. Și rar vor apela la insistențe pentru a-i îndruma într-o direcție sau alta.

Cele mai bune potriviri pentru părinții din semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Se înțeleg la perfecție cu copiii din semne de foc și de aer – Gemeni, Balanță și Vărsător.

Copiii Gemeni, Balanță și Vărsător pot fi mari gânditori vorbăreți, iar părinții lor din semne de foc se vor distra, angajându-i în conversații interesante despre diversele și numeroasele lor interese. Acești părinți vor avea mereu în prim plan diverse activități și excursii planificate pentru copiii lor. În plus,  personalitatea lor puternică îi va atrage ca un magnet pe micuții dornici să le urmeze exemplul.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri