Cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc. Ce spune cea mai bună prietenă a ei

Noi detalii ies la iveală în cazul Iuliei B., femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, din Timișoara, cu copiii. Atât femeia, cât și copiii, unul în vârstă de 3 ani, altul de 6 ani, au murit.

Iulia era absolventă a Facultății de Psihologie, dar profesa în alt domeniu, ca agent imobiliar. Ea era divorțată, însă intenționa să se recăsătorească. Fostul ei soț este plecat la muncă în străinătate și a aflat de tragedie de la poliție.

Din ce motiv s-ar fi aruncat femeia cu copiii în brațe de pe blocul din Timișoara. Explicația psihologilor

Apropiații Iuliei spun că nu ar fi avut motive să recurgă la acest gest extrem, ea fiind mereu o fire pozitivă. Cea mai bună prietenă a Iulianei a spus că aceasta nu era în depresie. Femeia a divorțat de soțul ei în 2020, din inițiativa bărbatului. Anul acesta, în aprilie, Iuliana s-a reîmpăcat cu fostul soț și cei doi au decis să se recăsătorească. Pe 19 aprilie au depus actele la Primăria Timișoara, iar peste câteva săptămâni ar fi avut loc cununia, notează Antena 3.

Prietena Iuliei a spus că femeia o relație stabilă și cea mai mare frică a ei era să rămână o mamă singură, cu doi copii de crescut, lucru care s-a și întâmplat în perioada de după divorțul din 2020.

Foto – captură Youtube

Video – Antena 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri