Cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc. Un triunghi amoros ar fi în spatele tragediei

Ies la iveală noi detalii legate de cazul Iuliei B., femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe. Apropiații acesteia spun că femeia ar fi fost amenințată de fostul iubit, un bărbat pe nume Marcel. Iulia ar fi avut o relație cu acest bărbat, lucru care a dus la sfârșitul mariajului pe care îl avea cu tatăl copiilor ei, Alexandru. Apropiații Iuliei spun acum că în dimineața tragediei ea și Marcel, bărbatul cu care și-a înșelat fostul soț, ar fi avut o dispută la telefon. Acesta obișnuia să aibă un comportament agresiv față de ea.

În plus, unul dintre copiii cu care s-a aruncat de pe bloc, băiatul de 1 an, ar fi fost al iubitului, nu al fostului soț. Cu fostul soț, Iulia a avut o fată (6 ani).

Citește și: Ce au găsit anchetatorii în telefonul femeii care s-a aruncat cu copiii de pe blocul din Timișoara

Ea s-a despărţit de Alex (n.r. – fostul soț) şi a rămas gravidă cu altul (n.r. – Marcel). S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băieţelul! A făcut testul ADN. El a ameninţat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deşi nu este! Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el! Ar fi primit un telefon în dimineaţa aia de la tatăl băieţelului şi că ar fi ameninţat-o cu ceva. O fi ameninţat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult – a declarat un prieten de-al Iuliei, potrivit observatornews.ro.

Trupurile neînsuflețite ale Iuliei și copiilor ei au fost depuse la o casă mortuară, iar sâmbătă, 7 mai, vor fi înmormântate.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri