Ce au găsit anchetatorii în telefonul femeii care s-a aruncat cu copiii de pe blocul din Timișoara

Telefonul Iuliei B., femeia de 33 de ani care s-a aruncat împreună cu copii de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, a fost verificat de autorități. Anchetatorii au controlat dispozitivul mobil în încercarea de a găsi posibile indicii care să ducă la aflarea motivului pentru care femeia a ales să-și pună capăt zilelor împreună cu copiii.

Din primele informații, în telefonul Iuliei nu s-a găsit nimic care să aibă legătură cu gestul extrem pe care l-a făcut. Ultimul apel al femeii a fost făcut în dimineața zilei în care s-a produs tragedia. Iulia B. a vorbit ultima oară la telefon cu iubita fratelui ei, pentru a o ruga să-i împrumute mașina ca să-și ducă copiii la grădiniță, relatează spynews.ro.

Citește și: Cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc. Ce spune cea mai bună prietenă a ei

Amintim că în dimineața zilei de marți, 3 mai 2022, Iulia a intrat într-un bloc în care nu locuia, s-a urcat la ultimul etaj împreună cu copii ei, un băiat (1 an) și o fetiță (6 ani), i-a luat în brațe și s-a aruncat în gol cu ei. Toți trei au murit.

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.

La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical – au transmis reprezentanții ISU Timis, notează opiniatimișoarei.ro.

Foto – captură Youtube

Video – Antena 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri